Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Insight Competence – Finalist i Årets Bemanningsföretag 2020

Vi är i extas över att få berätta att vi är en av tre finalister för “Årets Bemanningsföretag” i Recruitment Awards 2020, en tävling skapad av branschen.se.  Under ett minst sagt krävande år valde vi att ställa om istället för att ställa in. Att vara finalist tillsammans med stora och mycket kompetenta företag är otroligt hedrande och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför denna finalplats.

Nomineringen för Recruitment Awards 2020 lyder:

Insight Competence är ett ungt företag som varit verksamma i fyra år som står och lever med begreppet att “Det finns en plats för alla” Under pandemi året 2020 intog företaget en aktiv strategi att flytta fram sina positioner vilket har resulterat i en omsättningsökning på över 30 % mot föregående år och en ökning av konsulter med över 31 %Med passion och framåtanda är Insight Competence en uppstickare inom bemannings segmentet. Med sin inriktning mot mediebyråer och mediehus har de på endast fyra år lyckats positionera sitt varumärke, öka omsättningen varje år och utveckla sig till en modern och kundorienterad bemannings aktör.

”Jag är oerhört stolt över denna nominering. Tillsammans som team har vi stöttat och hjälpt varandra och som enad front arbetat fram nya affärsmöjligheter som varit en stor fördel för våra kunder och konsulter. Med tanke på att vi endast varit verksamma i fyra år, ser vi detta som ett kvitto på att vi gör rätt saker. ” Maria Bergholtz, Grundare & VD Insight Competence

Maria Bergholtz

Maria Bergholtz

Grundare och VD

Maria Bergholtz, grundare och VD för Insight Competence har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom försäljning, kundansvar och rekrytering. Relationer och försäljning ligger henne varmt om hjärtat och hon älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Läs mer
Evelina Josefsson

Evelina Josefsson

Junior Researcher

Hos oss på Insight Competence arbetar Evelina som Junior Researcher och är ytterst ansvarig för att hitta nya potentiella kandidater till vår Konsultpool.  " Min drivkraft har så länge jag kan minnas varit att få jobba med människor. Det roligaste jag vet i mitt yrke är att få möta engagerade och motiverade kandidater och hjälpa dem ta nästa steg i sin karriär.

Läs mer
Annelie Odén

Annelie Odén

Konsult- och bemanningsansvarig

Annelie har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom projektledning, kundansvar, försäljning, ledarskap/försäljningschef, utveckling av affärer samt marknadsföring B2B. Uppgifterna har under åren utförts på såväl reklambyråer och mediebyråer som mediahus samt produktionsbolag vilket ger Annelie stor förståelse för vad som krävs i rollerna ovan för att skapa en perfect match för både kandidater och företaget.

Läs mer
Ellen Ploman-Wolinder

Ellen Ploman-Wolinder

Rekryteringskonsult / Kandidatansvarig

Ellen har över 15 års erfarenhet från mediebranschen inom Tv-planering och kommer senast från Discovery Networks. Hon är utbildad på Sälj & Marknadshögskolan och har i sin karriär arbetat mot både mediebyråer och direktkunder. Ellen har även flera års erfarenhet av personalfrågor och personalansvar.

Läs mer
Linda Skyllner

Linda Skyllner

Rekryteringskonsult / Rekrytering- och bemanningsansvarig

Linda har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom media, och marknad. Hon har jobbat på olika mediebyråer som strategisk TV och Radio rådgivare och har även arbetat på MTV som TV specialist. Under årens lopp har Linda byggt upp ett stort kontaktnät vilket hon har nytta av i rollen som Rekryteringskonsult.

Läs mer
Lizet Schoultz-Ernelind

Lizet Schoultz-Ernelind

Social Media & Marketing Manager

Lizet har bred erfarenhet av marknadsföring och framför allt inom försäljning och fastigheter. I tidigare skede har hon även arbetat inom media och rollen som Tv-planerare på ett av de större mediahusen.

Läs mer