Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Insight Competence – Finalist i Årets Bemanningsföretag 2020

Vi är i extas över att få berätta att vi är en av tre finalister för “Årets Bemanningsföretag” i Recruitment Awards 2020, en tävling skapad av branschen.se.  Under ett minst sagt krävande år valde vi att ställa om istället för att ställa in. Att vara finalist tillsammans med stora och mycket kompetenta företag är otroligt hedrande och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför denna finalplats.

Nomineringen för Recruitment Awards 2020 lyder:

Insight Competence är ett ungt företag som varit verksamma i fyra år som står och lever med begreppet att “Det finns en plats för alla” Under pandemi året 2020 intog företaget en aktiv strategi att flytta fram sina positioner vilket har resulterat i en omsättningsökning på över 30 % mot föregående år och en ökning av konsulter med över 31 %Med passion och framåtanda är Insight Competence en uppstickare inom bemannings segmentet. Med sin inriktning mot mediebyråer och mediehus har de på endast fyra år lyckats positionera sitt varumärke, öka omsättningen varje år och utveckla sig till en modern och kundorienterad bemannings aktör.

”Jag är oerhört stolt över denna nominering. Tillsammans som team har vi stöttat och hjälpt varandra och som enad front arbetat fram nya affärsmöjligheter som varit en stor fördel för våra kunder och konsulter. Med tanke på att vi endast varit verksamma i fyra år, ser vi detta som ett kvitto på att vi gör rätt saker. ” Maria Bergholtz, Grundare & VD Insight Competence

Maria Bergholtz

Maria Bergholtz

Grundare och VD

Maria Bergholtz, grundare och VD för Insight Competence har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom försäljning, kundansvar och rekrytering. Relationer och försäljning ligger henne varmt om hjärtat och hon älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Läs mer

Fredrik Paul

Rekryteringskonsult

På Insight Competence arbetar Fredrik som rekryteringskonsult inom våra nyckelbranscher och tillsätter roller såsom Programmatic, SEM & Digital Marketing Specialist. Fredrik Paul har flera års erfarenhet inom media och tech har under åren arbetat på ställen såsom Schibsted, Microsoft, Rocketfuel och även Lunarstorm.

Läs mer
Evelina Josefsson

Evelina Josefsson

Rekryteringskonsult & Kandidatansvarig

På Insight Competence arbetar Evelina som rekryteringskonsult och ansvarar för att hitta nya potentiella kandidater och konsulter till vår Konsultpool.

Läs mer
Linda Skyllner

Linda Skyllner

Rekryteringskonsult & Rekryteringsansvarig

På Insight Competence är Linda ansvarig för vår  rekryteringsaffär. Behöver ni rekrytera nya stjärnor till ert team är Linda er tjej! Linda har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom media och marknad.

Läs mer