Konsultpoolen

Är du konsult idag eller nyfiken på att testa konsultlivet? Här nedan hittar du några av våra aktuella uppdrag och kan läsa mer om vad vår Konsultpool kan erbjuda dig. Ladda gärna upp ditt CV så kontaktar vi dig.

LADDA UPP CV 

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-2021-12-12t193305.857.jpg

Konsultpoolen – Hitta drömjobbet!

Är du frilansande idag eller har du bestämt dig för att lämna din nuvarande anställning och ta klivet över till konsultsidan? Då tycker vi att du ska anmäla dig till vår Konsultpool! Vi tillsätter konsult och interimstjänster inom marknad, media, försäljning & analys.

Genom att gå med i Konsultpoolen gör du dig tillgänglig för att matchas mot kortare och längre konsultuppdrag hos våra befintliga och nya kunder, men även för nya tjänster som vi får uppdraget att rekrytera till. Oavsett om du är generalist eller specialist, junior eller senior så finns det möjligheter för dig i Konsultpoolen.

Några av våra uppdrag

  • Säljkoordinator
  • Digital Campaign Specialist
  • Digital Campaign Specialist
  • Campaign Manager
  • Planner
  • Content Specialist
  • Admin assistent

 

Vi får in konsultuppdrag på daglig basis inom marknad, media, försäljning och analys och har flera spännande uppdrag just nu. Vill du veta mer om våra aktuella konsultuppdrag vi rekryterar till just nu eller vara alert när det kommer ut nya? Ladda upp ditt CV så hör vi av oss till dig omgående.

LADDA UPP CV

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-34.jpg

Konsultjobb inom marknad, media, försäljning och analys

De tjänster och konsultuppdrag vi förmedlar är främst inom marknad, media, försäljning och analys och våra kunder är mediebyråer, digitala byråer, publicister, mediehus och marknadsavdelningar. Vi jobbar med många spännande större och mindre varumärken och får in nya uppdrag på daglig basis.

Roller vi tidigare tillsatt är exempelvis Digital Marknadsförare, SEM-Specialist, Projektledare, Campaign Manager, Business Director, TV-planerare, Insight Manager och många fler. Vi är oerhört måna om att du som konsult ska trivas på ditt uppdrag och vi tar mycket väl hand om våra konsulter. Det är inte ovanligt att en konsulttjänst genom oss i förlängningen även leder till en fast anställning, då blir vi alltid extra glada!

Låter det intressant? Kontakta Evelina Josefsson eller Ellen Ploman-Wolinder hos oss så berättar de mera om hur Konsultpoolen kan hjälpa dig med nästa steg i karriären!

Unikt samarbete med IAB 

Vi förstår vikten av att kontinuerligt uppdatera sina kunskaper och vill säkerställa att våra konsulter får de bästa förutsättningarna att lyckas i sina uppdrag. Tack vare vårt unika samarbete med IAB har vi glädjen att erbjuda våra konsulter möjligheten att vidareutbilda sig genom att ta del av IABs utbildningar och certifieringar. Vi erbjuder följande e-kurser:

 

Digital Sales – Tech & Data

Digital Media – Buying and Planning

Programmatic e-learning Course

 

Läs mer på IAB Sveriges hemsida

Läs mer om vårt samarbete 

 

Lukas Petersson, Booking Coordinator, Viaplay Group

Jag skulle beskriva gänget på Insight Competence som välkomnande, hjälpsamma, flexibla, snabba och förstående. De är otroligt duktiga på att matcha rätt person med rätt tjänst!

Mimmi Hylén, Social Media Producer, Discovery Networks Sweden

Insight Competence fanns alltid där för att besvara mina frågor och funderingar och har alltid fått min motivation att ligga på topp. Som konsult på Insight Competence är man alltid i trygga händer med erfarna medarbetare som själva har jobbat i branschen. Jag kan starkt rekommendera att bli konsult via Insight Competence.

Victoria Hjort, SEM-Specialist

Att kunna vända sig till en utomstående som också har erfarenhet från branschen för att få bra råd har känts väldigt bra. Jag upplever att rekryterarna på Insight Competence verkligen bryr sig om sina konsulter, att de är genuina och stöttande.

Vad kan du som konsult förvänta dig av Konsultpoolen?

Vi har stenkoll på de talanger som ingår i vår Konsultpool och det är alltid första stället vi letar på då vi får in nya tjänster eller konsultuppdrag. Vi har en målsättning att personligen prata med alla som anmäler sig till vår Konsultpool för att få en bättre bild av vad varje kandidat har för kvalifikationer, ambitioner och drömmar kring sin karriär. Om vi har träffat dig så blir det såklart lättare för oss att matcha just Dig med rätt arbetsgivare.

Tack vare att Vi har stenkoll kan Du själv välja hur aktiv du vill vara. Har du anmält dig till Konsultpoolen kan du vara trygg med att vi kommer kontakta dig om en lämplig tjänst som motsvarar din profil dyker upp. Däremot, om det skulle vara så att du plötsligt breddat din kompetens eller gått från junior till senior i din tjänst får du gärna kontakta oss och uppdatera din profil så att vi har den senaste informationen och kan vara ännu mera träffsäkra i vår matchning. Det personliga mötet med dig är också också viktigt för att vi ska få möjligheten att beskriva hur ett eventuellt konsultuppdrag skulle se ut hos oss.

Vi vet inget roligare än att få hjälpa våra kandidater till nästa steg i karriären och förhoppningsvis drömjobbet! Du har inget att förlora genom att anmäla dig till vår Konsultpool, förutom de ynka två minuter det tar att ladda upp ditt CV genom vårt system. Så ta chansen och se vart det kan leda!

LADDA UPP CV

Bli en del av Konsultpoolen - steg för steg

1

Ta nästa steg i din karriär

Det första steget du tar i din utveckling är att våga. Du har chansen till en spännande karriär där du har möjlighet att arbeta på många spännande företag. Att ingå i Konsultpoolen är nästan som att vara egen, men med skyddsnät. Det bästa av två världar!

2

Kontakt & intervju

Vi är flera rekryteringsspecialister som arbetar på Insight Competence och du kan vara trygg i att vi alla har ditt bästa i åtanke. Kontakta Linda och skicka in ditt CV eller ladda upp det direkt på vår hemsida så bokar vi in ett digitalt alternativt fysiskt möte. Tillsammans pratar vi om din bakgrund och kompetens, varför du är intresserad av att bli konsult och vad Konsultpoolen kan erbjuda dig.

3

Konsultpoolen & matchning

Efter vårt möte blir du en del av vår Konsultpool. Vi kommer kontakta dig när din profil har uppmärksammats vid ett potentiellt konsultuppdrag och boka in en intervju mellan dig och det rekryterande företaget. Går du vidare i en rekryteringsprocess kommer vi ta referenser varpå en muntlig överenskommelse görs från alla parter.

4

Avtal & uppföljning

Efter att alla parter är överens tas ett avtal fram av oss på Insight Competence som sedan skall godkännas av alla parter och signeras. Du kommer få en dedikerad konsultmentor hos oss som har löpande kontakt med dig under hela uppdragsperioden. När ditt uppdrag lider mot sitt slut går vi tillsammans igenom vad nästa steg kan vara. Du kan alltid känna dig trygg med att vi har ditt bästa i åtanke.

5

Kompetensbaserat

Vi arbetar också efter kompetensbaserad rekrytering och bemanning där vi ser helheten av bakgrund, kompetens och personlighet.

Kontakta Evelina Josefsson

På Insight Competence arbetar Evelina som Reasearcher/Junior rekryteringskonsult och ansvarar för att hitta nya potentiella kandidater och konsulter till vår Konsultpool. Hon har ett riktigt bra öga för att sätta rätt person till rätt plats. Evelina har sedan tidigare en bakgrund inom kundservice, försäljning, rekrytering och marknad. Hon har även erfarenhet av bemanningsbranschen och har därför stor vana av att rekrytera och matcha ihop rätt kandidat med rätt arbetsplats. 

Läs mer

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

Client Manager

Captivate är en fullservicemediebyrå med syfte att skapa tillväxt och Brand Equity för sina kunder. Hos Captivate arbetar du med några av Sveriges finaste varumärken, tillsammans med marknadens största annonsmedier. Nu söker vi en initiativrik lagspelare som vill ta sig an rollen som Client Manager. Kanske är det du? Har du tidigare arbetat på medieföretag som specialist/generalist har du troligen en grund som passar. Även erfarenheter från marknadssidan är meriterande. I den här rollen ansvarar man för kunders strategier, marknadskartläggningar, rekommendationer, planering, bokning, uppföljningar och andra insikter som får kunderna att växa.

Läs mer
Försäljningschef

N365 grundades 2011 med ett enda mål i åtanke - att skapa reklamkampanjer baserade på datadriven optimering. Konceptet visade sig vara framgångsrikt. Vi växte snabbt i Sverige och fick rykte om oss för att skapa både effektiva kampanjer och nöjda kunder. Vi har kontor i Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, London, Berlin och New York. N365 erbjuder ett brett urval av innehållskoncept i varje format, från tryckt material och radio till digitala plattformar, sociala medier och TV. Vi arbetar med alla typer av kunder - från små nystartade företag till globala företag. Mycket har förändrats genom åren, men vi behåller fortfarande samma tankesätt som vi började med: Att uppnå de bästa möjliga resultaten genom kreativa sinnen och datadriven optimering. Läs gärna mer om oss på www.N365group.com.

Läs mer
Sales Manager med fokus på läsarintäkter B2C

Aller Media är ett av Sveriges största mediehus som sedan 1894 levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare och användare. Aller Medias nätverk av digitala premiumvarumärken har idag runt 20 miljoner sidvisningar i veckan och över 50 miljoner startade videoströmmar i månaden Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Inom populärpress är vi marknadsledande i Sverige, med några av Sveriges mest välkända varumärken såsom ELLE, MåBra, Svensk Damtidning, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Läs mer