Konsultpoolen

Konsultpoolen

Är du konsult idag eller nyfiken på att testa konsultlivet? Här nedan hittar du några av våra aktuella uppdrag och kan läsa mer om vad vår Konsultpool kan erbjuda dig. Ladda gärna upp ditt CV så kontaktar vi dig.

LADDA UPP CV 

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-2021-12-12t193305.857.jpg

Konsultpoolen – Hitta drömjobbet!

Är du frilansande idag eller har du bestämt dig för att lämna din nuvarande anställning och ta klivet över till konsultsidan? Då tycker vi att du ska anmäla dig till vår Konsultpool! Vi tillsätter konsult och interimstjänster inom marknad, media, försäljning & analys.

Genom att gå med i Konsultpoolen gör du dig tillgänglig för att matchas mot kortare och längre konsultuppdrag hos våra befintliga och nya kunder, men även för nya tjänster som vi får uppdraget att rekrytera till. Oavsett om du är generalist eller specialist, junior eller senior så finns det möjligheter för dig i Konsultpoolen.

Några av våra uppdrag

  • Säljkoordinator
  • Digital Campaign Specialist
  • Digital Campaign Specialist
  • Campaign Manager
  • Planner
  • Content Specialist
  • Admin assistent

 

Vi får in konsultuppdrag på daglig basis inom marknad, media, försäljning och analys och har flera spännande uppdrag just nu. Vill du veta mer om våra aktuella konsultuppdrag vi rekryterar till just nu eller vara alert när det kommer ut nya? Ladda upp ditt CV så hör vi av oss till dig omgående.

LADDA UPP CV

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-40.jpg

Konsultjobb inom marknad, media, försäljning och analys

De tjänster och konsultuppdrag vi förmedlar är främst inom marknad, media, försäljning och analys och våra kunder är mediebyråer, digitala byråer, publicister, mediehus och marknadsavdelningar. Vi jobbar med många spännande större och mindre varumärken och får in nya uppdrag på daglig basis.

Roller vi tidigare tillsatt är exempelvis Digital Marknadsförare, SEM-Specialist, Projektledare, Campaign Manager, Business Director, TV-planerare, Insight Manager och många fler. Vi är oerhört måna om att du som konsult ska trivas på ditt uppdrag och vi tar mycket väl hand om våra konsulter. Det är inte ovanligt att en konsulttjänst genom oss i förlängningen även leder till en fast anställning, då blir vi alltid extra glada!

Låter det intressant? Kontakta Evelina Josefsson eller Ellen Ploman-Wolinder hos oss så berättar de mera om hur Konsultpoolen kan hjälpa dig med nästa steg i karriären!

Unikt samarbete med IAB 

Vi förstår vikten av att kontinuerligt uppdatera sina kunskaper och vill säkerställa att våra konsulter får de bästa förutsättningarna att lyckas i sina uppdrag. Tack vare vårt unika samarbete med IAB har vi glädjen att erbjuda våra konsulter möjligheten att vidareutbilda sig genom att ta del av IABs utbildningar och certifieringar. Vi erbjuder följande e-kurser:

 

Digital Sales – Tech & Data

Digital Media – Buying and Planning

Programmatic e-learning Course

 

Läs mer på IAB Sveriges hemsida

Läs mer om vårt samarbete 

 

Julia Levander, Communications Manager, Spotify

Insight Competence fanns med mig igenom hela rekryteringsprocessen med en trygg och stadig hand. De var tydliga med var i processen jag befann mig samt höll mig alltid informerad om nästa steg – och alltid med ett leende på läpparna! Trots att jag började hos Insight mitt under pandemin kände jag mig alltid välkommen och omhändertagen.

Mimmi Hylén, Social Media Producer, Discovery Networks Sweden

Insight Competence fanns alltid där för att besvara mina frågor och funderingar och har alltid fått min motivation att ligga på topp. Som konsult på Insight Competence är man alltid i trygga händer med erfarna medarbetare som själva har jobbat i branschen. Jag kan starkt rekommendera att bli konsult via Insight Competence.

Malin Cronqvist, Content Specialist, Tikkurila

Min upplevelse av att vara i process med Insight Competence har varit positiv och trygg genom alla steg. Jag fick alltid snabb och proffsig återkoppling genom processen – inga spel, endast genuin omtanke för mig som kandidat. Något som har fortsatt även efter det att jag påbörjat min anställning. Proffsiga, varma och personliga, helt enkelt!

Vad kan du som konsult förvänta dig av Konsultpoolen?

Vi har stenkoll på de talanger som ingår i vår Konsultpool och det är alltid första stället vi letar på då vi får in nya tjänster eller konsultuppdrag. Vi har en målsättning att personligen prata med alla som anmäler sig till vår Konsultpool för att få en bättre bild av vad varje kandidat har för kvalifikationer, ambitioner och drömmar kring sin karriär. Om vi har träffat dig så blir det såklart lättare för oss att matcha just Dig med rätt arbetsgivare.

Tack vare att Vi har stenkoll kan Du själv välja hur aktiv du vill vara. Har du anmält dig till Konsultpoolen kan du vara trygg med att vi kommer kontakta dig om en lämplig tjänst som motsvarar din profil dyker upp. Däremot, om det skulle vara så att du plötsligt breddat din kompetens eller gått från junior till senior i din tjänst får du gärna kontakta oss och uppdatera din profil så att vi har den senaste informationen och kan vara ännu mera träffsäkra i vår matchning. Det personliga mötet med dig är också också viktigt för att vi ska få möjligheten att beskriva hur ett eventuellt konsultuppdrag skulle se ut hos oss.

Vi vet inget roligare än att få hjälpa våra kandidater till nästa steg i karriären och förhoppningsvis drömjobbet! Du har inget att förlora genom att anmäla dig till vår Konsultpool, förutom de ynka två minuter det tar att ladda upp ditt CV genom vårt system. Så ta chansen och se vart det kan leda!

LADDA UPP CV

Bli en del av Konsultpoolen - steg för steg

1

Ta nästa steg i din karriär

Det första steget du tar i din utveckling är att våga. Du har chansen till en spännande karriär där du har möjlighet att arbeta på många spännande företag. Att ingå i Konsultpoolen är nästan som att vara egen, men med skyddsnät. Det bästa av två världar!

2

Kontakt & intervju

Vi är flera rekryteringsspecialister som arbetar på Insight Competence och du kan vara trygg i att vi alla har ditt bästa i åtanke. Kontakta Linda och skicka in ditt CV eller ladda upp det direkt på vår hemsida så bokar vi in ett digitalt alternativt fysiskt möte. Tillsammans pratar vi om din bakgrund och kompetens, varför du är intresserad av att bli konsult och vad Konsultpoolen kan erbjuda dig.

3

Konsultpoolen & matchning

Efter vårt möte blir du en del av vår Konsultpool. Vi kommer kontakta dig när din profil har uppmärksammats vid ett potentiellt konsultuppdrag och boka in en intervju mellan dig och det rekryterande företaget. Går du vidare i en rekryteringsprocess kommer vi ta referenser varpå en muntlig överenskommelse görs från alla parter.

4

Avtal & uppföljning

Efter att alla parter är överens tas ett avtal fram av oss på Insight Competence som sedan skall godkännas av alla parter och signeras. Du kommer få en dedikerad konsultmentor hos oss som har löpande kontakt med dig under hela uppdragsperioden.

5

Fördomsfritt och kompetensbaserat

För oss är fördomsfri rekrytering en självklarhet då vi lever efter devisen att det finns en plats för alla. Detta för oss innebär att varken ålder, kön eller ursprung är av betydelse i våra rekryteringsprocesser. Vi arbetar också efter kompetensbaserad rekrytering där vi ser helheten av bakgrund, kompetens och personlighet.

Kontakta Ellen Ploman-Wolinder

På Insight Competence är Ellen vår kandidatansvarig och ser till att du som kandidat eller konsult alltid är omhändertagen och kan känna dig trygg med att vi har ditt bästa i åtanke. Ellen har över 15 års erfarenhet från mediebranschen inom Tv-planering och kommer senast från Discovery Networks.

Läs mer

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

Key Account Manager OOH Transit

Du känner att du börjar bli klar där du är. Du vill hellre vara på en arbetsplats där du involveras och kan påverka. Du brinner för försäljning och för att skapa nya kontakter, extra meriterande med bakgrund inom OOH/DOOH. Meriterande om du har ett kontaktnät på byråer och hos annonsörer. Du vill och kan arbeta med några av Sveriges största annonsörer och sätta ihop både raka kampanjer och mer komplexa avtal. Vill du jobba i en engagerande och utvecklande miljö? Sök då tjänsten som Key Account Manager OOH Transit hos Leeads. Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
Key Account Manager

Strossle är ett snabbväxande MediaTech-företag som finns i 10 länder runt om i Europa. Vårt mål är att hjälpa publicister och annonsörer att visa rätt innehåll, för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Vi är pionjärer inom native annonsering och content Marketing och i mars 2022 vann vår plattform priset ”Best Native Advertising Platform” av NAI. Vi söker dig som har bred erfarenhet av mediaförsäljning och vi tror dessutom att du tidigare har arbetat både med mediabyråer och direktkunder. För att trivas i den här rollen behöver du vara prestigelös, social och tycka om att arbeta i team. Du ska klara dig själv på egen hand och ta eget ansvar för ditt vardagliga arbete. Du älskar att ha budgetmål och drivs av försäljning och att göra affärer.

Läs mer
Online Video Specialist

Vill du jobba med några av Sveriges mest älskade och framåtlutade medievarumärken – exempelvis ELLE, Femina, MåBra, Residence, MotherHood, Hänt och Svensk Dam? Är du en skarp och driven specialist med gedigen erfarenhet av online video? Vi söker nu en Online Video Specialist till Aller Medias B2B-organisation i Stockholm för att ta den viktiga affären kring vårt rörliga innehåll till nästa nivå. Aller Medias nätverk av digitala premiumvarumärken har idag över 50 miljoner startade videoströmmar i månaden. Vår digitala räckvidd och affär har ökat snabbt och kraftfullt de senaste åren, och våra ambitioner framåt är ännu högre! Därför tillsätter vi nu en digital specialist med fokus på online video som tillsammans med vår Video Lead kommer att ansvara för vår fortsatta tillväxt inom rörlig media. I denna roll ingår du i ett högpresterande team med ett genuint intresse även för displayannonsering och programmatic, vi har högt i tak och testar hela tiden nya saker. Vi hoppas och tror att du har samma driv! Med kreativt tänkande och en förmåga att presentera rekommendationer till våra kunder på ett inspirerande och pedagogiskt sätt utbildar vi också våra kunder inom online video och om Aller Medias unika position på marknaden.

Läs mer

Kontakta Evelina Josefsson

På Insight Competence arbetar Evelina som Reasearcher/Junior rekryteringskonsult och ansvarar för att hitta nya potentiella kandidater och Konsultpool till vår konsultpool har att ett riktigt bra öga för rätt person till rätt plats. Evelina har sedan tidigare en bakgrund inom kundservice, försäljning, rekrytering och marknad. Hon har även erfarenhet av bemanningsbranschen och har därför stor vana av att rekrytera och matcha ihop rätt kandidat med rätt arbetsplats. 

Läs mer