Konsultpoolen

Är du konsult idag eller är du nyfiken på att testa konsultlivet? Här nedan hittar du några av våra aktuella uppdrag och kan läsa mer om vad vår Konsultpool kan erbjuda dig. Ladda gärna upp ditt CV så kontaktar vi dig.

LADDA UPP CV 

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-2021-12-12t193305.857.jpg

Konsultpoolen – Hitta drömjobbet!

Är du frilansande idag eller har du bestämt dig för att lämna din nuvarande anställning och ta klivet över till konsultsidan? Då tycker vi att du ska anmäla dig till vår Konsultpool! Vi tillsätter konsult och interimstjänster inom marknad, media, försäljning & analys.

Genom att gå med i Konsultpoolen gör du dig tillgänglig för att matchas mot kortare och längre konsultuppdrag hos våra befintliga och nya kunder, men även för nya tjänster som vi får uppdraget att rekrytera till. Oavsett om du är generalist eller specialist, junior eller senior så finns det möjligheter för dig i Konsultpoolen.

Några av våra uppdrag

  • Säljkoordinator
  • Digital Campaign Specialist
  • Digital Campaign Specialist
  • Campaign Manager
  • Planner
  • Content Specialist
  • Admin assistent

 

Vi får in konsultuppdrag på daglig basis inom marknad, media, försäljning och analys och har flera spännande uppdrag just nu. Vill du veta mer om våra aktuella konsultuppdrag vi rekryterar till just nu eller vara alert när det kommer ut nya? Ladda upp ditt CV så hör vi av oss till dig omgående.

LADDA UPP CV

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-86-1.jpg

Konsultjobb inom marknad, media, försäljning och analys

De tjänster och konsultuppdrag vi förmedlar är främst inom marknad, media, försäljning och analys och våra kunder är mediebyråer, digitala byråer, publicister, mediehus och marknadsavdelningar. Vi jobbar med många spännande större och mindre varumärken och får in nya uppdrag på daglig basis.

Roller vi tidigare tillsatt är exempelvis Digital Marknadsförare, SEM-Specialist, Projektledare, Campaign Manager, Business Director, TV-planerare, Insight Manager och många fler. Vi är oerhört måna om att du som konsult ska trivas på ditt uppdrag och vi tar mycket väl hand om våra konsulter. Det är inte ovanligt att en konsulttjänst genom oss i förlängningen även leder till en fast anställning, då blir vi alltid extra glada!

Låter det intressant? Kontakta Evelina Josefsson hos oss så berättar hon mer om hur Konsultpoolen kan hjälpa dig med nästa steg i karriären!

Konsultpoolen_insight_competence

Konsultuppdrag ger dig en unik chans att se olika arbetsplatser

På Insight Competence märker vi tydligt av ett ökat intresse för konsultuppdrag och det bästa vi vet är att få följa kandidater som tar nya steg i karriären. Två personer vi haft glädjen att följa vid mer än ett tillfälle är Victoria Hjort och Lukas Petersson. Här delar de med sig av sina erfarenheter för dig som är nyfiken på konsultlivet.

Läs hela artikeln med Victoria och Lukas här
Insight Competence möter Gun Ekeman – Konsult inom media

Hos oss på Insight Competence har vi många fantastiska konsulter ute på uppdrag inom mediabranschen. En av dem är Gun Ekeman som har jobbat inom media i nästan 35 år. Sedan Insight Competence startade 2016 har vi haft nöjet att få följa Gun i hennes karriär och förmedla flera av hennes uppdrag.

Läs hela artikeln med Gun här

Unikt samarbete med IAB 

Vi förstår vikten av att kontinuerligt uppdatera sina kunskaper och vill säkerställa att våra konsulter får de bästa förutsättningarna att lyckas i sina uppdrag. Tack vare vårt unika samarbete med IAB har vi glädjen att erbjuda våra konsulter möjligheten att vidareutbilda sig genom att ta del av IABs utbildningar och certifieringar. Vi erbjuder följande e-kurser:

 

Digital Sales – Tech & Data

Digital Media – Buying and Planning

Programmatic e-learning Course

 

Läs mer på IAB Sveriges hemsida

Läs mer om vårt samarbete 

 

Sanna Andersson, Konsult

Efter min examen inom media och kommunikation var då dags för mig att ta mig ut på arbetsmarknaden. Via LinkedIn fick jag kontakt med Insight Competence. Det hela började med ett samtal med Evelina Josefsson som sedan var med på hela min resa till att hitta mitt nya jobb via dem. Insight Competence var ett otroligt stöd under hela processen, snabba på att återkoppla och jag kände ett otroligt stöd från deras sida. Jag kan varmt rekommendera Insight Competence till alla jobbsökande där ute.

Gun Ekeman, konsult inom media

Tryggheten i att ha en nischad, kunnig och engagerad arbetsgivare är ovärderligt. Speciellt eftersom majoriteten av rekryteringskonsulterna själva har en bakgrund och erfarenhet från branschen. Det ger dem en unik förståelse för hur mediebranschen fungerar. En fördel är också deras stora nätverk och kontakter vilket gör att jag känner mig extra trygg som konsult hos dem.

Martin Weiner, konsult via IC som Customer Service Specialist, Discovery Networks

Jag vill verkligen tacka er på Insight Competence- Ni har varit en fantastisk arbetsgivare på alla sätt och vis. Jag kommer definitivt att rekommendera vänner och bekanta att söka uppdrag via er.

Vad kan du som konsult förvänta dig av Konsultpoolen?

Vi har stenkoll på de talanger som ingår i vår Konsultpool och det är alltid första stället vi letar på då vi får in nya tjänster eller konsultuppdrag. Vi har en målsättning att personligen prata med alla som anmäler sig till vår Konsultpool för att få en bättre bild av vad varje kandidat har för kvalifikationer, ambitioner och drömmar kring sin karriär. Om vi har träffat dig så blir det såklart lättare för oss att matcha just Dig med rätt arbetsgivare.

Tack vare att Vi har stenkoll kan Du själv välja hur aktiv du vill vara. Har du anmält dig till Konsultpoolen kan du vara trygg med att vi kommer kontakta dig om en lämplig tjänst som motsvarar din profil dyker upp. Däremot, om det skulle vara så att du plötsligt breddat din kompetens eller gått från junior till senior i din tjänst får du gärna kontakta oss och uppdatera din profil så att vi har den senaste informationen och kan vara ännu mera träffsäkra i vår matchning. Det personliga mötet med dig är också också viktigt för att vi ska få möjligheten att beskriva hur ett eventuellt konsultuppdrag skulle se ut hos oss.

Vi vet inget roligare än att få hjälpa våra kandidater till nästa steg i karriären och förhoppningsvis drömjobbet! Du har inget att förlora genom att anmäla dig till vår Konsultpool, förutom de ynka två minuter det tar att ladda upp ditt CV genom vårt system. Så ta chansen och se vart det kan leda!

LADDA UPP CV

Bli en del av Konsultpoolen - steg för steg

1

Ta nästa steg i din karriär

Det första steget du tar i din utveckling är att våga. Du har chansen till en spännande karriär där du har möjlighet att arbeta på många spännande företag. Att ingå i Konsultpoolen är nästan som att vara egen, men med skyddsnät. Det bästa av två världar!

2

Kontakt & intervju

Vi är flera rekryteringsspecialister som arbetar på Insight Competence och du kan vara trygg i att vi alla har ditt bästa i åtanke. Kontakta Linda och skicka in ditt CV eller ladda upp det direkt på vår hemsida så bokar vi in ett digitalt alternativt fysiskt möte. Tillsammans pratar vi om din bakgrund och kompetens, varför du är intresserad av att bli konsult och vad Konsultpoolen kan erbjuda dig.

3

Konsultpoolen & matchning

Efter vårt möte blir du en del av vår Konsultpool. Vi kommer kontakta dig när din profil har uppmärksammats vid ett potentiellt konsultuppdrag och boka in en intervju mellan dig och det rekryterande företaget. Går du vidare i en rekryteringsprocess kommer vi ta referenser varpå en muntlig överenskommelse görs från alla parter.

4

Avtal & uppföljning

Efter att alla parter är överens tas ett avtal fram av oss på Insight Competence som sedan skall godkännas av alla parter och signeras. Du kommer få en dedikerad konsultmentor hos oss som har löpande kontakt med dig under hela uppdragsperioden. När ditt uppdrag lider mot sitt slut går vi tillsammans igenom vad nästa steg kan vara. Du kan alltid känna dig trygg med att vi har ditt bästa i åtanke.

5

Kompetensbaserat

Vi arbetar också efter kompetensbaserad rekrytering och bemanning där vi ser helheten av bakgrund, kompetens och personlighet.

Kontakta Evelina Josefsson

På Insight Competence arbetar Evelina som rekryteringskonsult och ansvarar för att hitta nya potentiella kandidater och konsulter till vår Konsultpool.

Läs mer

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

Konfidentiellt bolag Sales Manager

Till ett etablerat företag i mediebranschen söker vi nu en Sales Manager, en viktig roll med huvudsakligt ansvar att leda försäljningsteamet.

Läs mer
Regional Client Manager till Malmö

Upptäck Ljudeffekten! Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning som når fram. Vi är marknadsledare med 5 miljoner lyssnare per vecka live och on demand i radio och poddar. En miljon av dem nås genom Radioplay och Podplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och radioformat som Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro, Älskade psykopat och många fler. Vi utökar nu vårt team och söker en Regional Client Manager som kommer arbeta med försäljning mot våra direktkunder i Malmö med omnejd. Vi söker främst dig som bor i närheten men är även intresserade av dig som bor i en annan stad. Du kommer att arbeta självständigt och i team, med stort stöd av en mycket erfaren organisation, fantastiska kollegor, starka varumärken samt en väl utvecklad försäljningsprocess och metodik. Placeringsort: Malmö.

Läs mer
Konfidentiellt bolag Koordinator

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa förutsättningar i det dagliga arbetet för hela Marknadsavdelningen på ett mediehus i Stockholm. Vi erbjuder rätt person möjligheten att vara med och utveckla bolagets rörliga avtryck och marknadsföring. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sex månader framåt.

Läs mer