Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Evelina Josefsson

På Insight Competence arbetar Evelina som rekryteringskonsult och ansvarar för att hitta nya potentiella kandidater och konsulter till vår Konsultpool. Hon har ett riktigt bra öga för att sätta rätt person till rätt plats. Evelina har sedan tidigare en bakgrund inom kundservice, försäljning, rekrytering och marknad. Hon har även erfarenhet av bemanningsbranschen och har därför stor vana av att rekrytera och matcha ihop rätt kandidat med rätt arbetsplats.

” Min drivkraft har så länge jag kan minnas varit att få jobba med människor. Det roligaste jag vet i mitt yrke är att få möta engagerade och motiverade kandidater och hjälpa dem ta nästa steg i sin karriär. Min styrka är att jag alltid är lyhörd för kandidatens specifika behov. Ingen utmaning är för stor och jag lever efter Pippi Långstrumps ord ”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert. På fritiden umgås jag helst med vänner och familj ute i skogen eller vid havet. Västkusten ligger mig väldigt varmt om hjärtat och en solig dag hittar ni mig på en klippa i Bohuslän ”

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.