Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Fredrik Paul

På Insight Competence arbetar Fredrik som rekryteringskonsult inom våra nyckelbranscher och tillsätter roller såsom Programmatic, SEM & Digital Marketing Specialist. Fredrik Paul har flera års erfarenhet inom media och tech och har under åren arbetat på ställen såsom Schibsted, Microsoft, Rocketfuel och även Lunarstorm. Han kommer senast från en roll som Senior Director Customer Success på Adform, där han var ansvarig för företagets Customer Success-team i norra Europa.

”Jag har jobbat inom medie- och teknikbranschen i över 15 år och kände att det var dags att utmana mig själv med något som varit en väldigt rolig del av tidigare jobb – rekrytering och bemanning. Behöver du hjälp med att hitta rätt person till ditt team eller är du på jakt efter ditt nästa jobb, är mitt nätverk inom media & tech väldigt stort!”

”På fritiden älskar jag att resa och upptäcka nya platser och har bland annat bott i London och Madrid. När jag var yngre hade jag stora planer på att bli rockstjärna och har spelat i band under många år. Numera föredrar jag att titta på andra som spelar, så att gå på konserter är något av det bästa jag vet!”

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.