Bemanning och konsulttjänster

 

Vi vet att behovet av att fylla en position kan uppstå på kort varsel och då är en interimslösning en smart väg att gå

Vi har lång erfarenhet av att matcha rätt talang med rätt arbetsgivare.

HJÄLP MIG MED BEMANNING  

 

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-2023-12-19t111346.168.jpg

Bemannings-, konsult- och interimslösningar inom marknad, media, försäljning och analys

Med lång erfarenhet av bemanning inom ovanstående branscher vet vi att behovet av att fylla en position kan uppstå på väldigt kort varsel och att det inte alltid finns möjlighet att nyrekrytera för att lösa situationen. Då kan en interimslösning i form av en konsult som fyller behovet under en begränsad tid vara det mest lämpliga.

Vi hjälper bl.a. mediebyråer, digitala byråer, publicister, mediehus och marknadsavdelningar med bemannings- och konsulttjänster. Våra rekryteringskonsulter har själva en bakgrund inom våra nyckelbranscher och har därför en unik förståelse för era utmaningar och behov.

Vi bygger gärna upp långsiktiga samarbeten där vi tillsammans kan jobba med så mycket framförhållning som möjligt. Här kan du läsa mera om vilka roller vi har tillsatt.

 

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-59.jpg

Hur kan Insight Competence hjälpa er med bemanning och konsulttjänster?

Vi på Insight Competence är experter på bemanning och rekrytering och vana vid att snabbt hitta hållbara interimslösningar för våra kunder. Vi vet att även om rätt kompetens är a och o, så är det minst lika viktigt att matcha rätt person med rätt organisation för att resultatet ska bli optimalt.

Förutom vårt stora nätverk i branschen har vi en unik Konsultpool (tidigare Mediepoolen) som består av specialister och generalister med varierande grad av senioritet inom marknad, media, försäljning och analys. För närvarande har vi lediga konsulter med kompetens inom exempelvis SEM, SEO, Programmatic, Planning, Projektledning, Marketing Automation mm, roller som vi vet kan vara en utmaning att tillsätta.

Vi har både löpande samarbeten med våra uppdragsgivare samt att vi tar oss an enstaka konsultuppdrag. Vi är måna om att lära känna er som kund för att kunna göra den bästa matchningen. Undrar du hur våra kunder och konsulter upplever samarbetet med oss kan du läsa mera om det här: våra referenser.

Hör av er till oss så gör vi tillsammans en behovsanalys och kommer överens om hur vi på bästa sätt kan hjälpa er! Kontakta Maria Bergholtz här nedan så berättar hon mer.

JAG VILL VETA MER OM BEMANNING

Konsultlösningar fyller en viktig funktion på dagens arbetsmarknad

När Insight Competence grundades 2016 fanns det ett stort behov av att snabbt få in kompetens för kortare uppdrag inom mediebranschen, och sedan dess har efterfrågan på konsulter bara ökat. Läs vår artikel där vi delar med oss av tankar kring hur konsultösningar fyller en viktig funtion och vad som kan vara bra att tänka på i samband med att en konsult anlitas.

Läs hela artikeln här. 

Fördelar med en konsultlösning

Ibland kan en konsultlösning helt enkelt vara den bästa lösningen för att under en bestämd tid endera hantera en temporär arbetstopp eller fylla ett resursbehov parallellt med en rekryteringsprocess. Det finns många fördelar med att hyra in en konsult och här nedan kan du läsa om några vi vill belysa lite extra.

Fördelar med en konsultlösning. 

Vi vände oss till Insight Competence för att få hjälp att hitta vår nya stjärna till säljchef. Alla slutkandidater som vi träffade var i den kaliber vi tänkt oss och samarbetet har fungerat alldeles strålande från start till slut. Vi hade en tät dialog med Maria som hade förståelse för våra önskemål från start. Maria har varit lyhörd, professionell och har haft en personligt touch i sitt bemötande med oss som beställare och kund.

– Alexandra Hellström, Talent Manager, Solid Engineer

Bemanningsprocess

Behöver du snabb hjälp på plats? Här kan du läsa vår process, steg för steg.

1

Analys av ert behov

Tillsammans med er går vi igenom ert behov och vad ni behöver ifrån konsulten. Vilken typ av arbetsuppgifter, kompetens och även hur långt uppdraget skall vara är viktigt för att hitta rätt person som snabbt kan vara på plats. Att ge konsulten rätt förutsättningar är avgörande och vi tar även upp hur och var arbetet kan utföras (distans vs kontor). Vi går även igenom er företagskultur för att matcha rätt person till uppdraget. Vi på Insight Competence är måna om våra kandidater och kunder och ni kan alltid lita på att vi har ert bästa i åtanke.

2

Dags att hitta er konsult

Nu är det dags att hitta er konsult. Vi tar hjälp av vår gedigna Konsultpool och även andra nätverk utifrån framtagen kravspecifikation. Skulle behovet finnas tas en annons fram som publiceras på Insight Competence hemsida och delas på LinkedIn samt övriga sociala mediekanaler enligt överenskommelse. När vi segmenterat vår konsultpool och vårt nätverk presenteras kandidater till er i form av skriftlig presentation tillsammans med CV.

3

Urval, avslut & uppföljning

Efter vår presentation av tilltänkt konsult bokar vi på Insight Competence in en första intervju mellan er och konsulten och vi håller alltid tät dialog med samtliga parter. Vid behov tar vi in referenser från tidigare uppdrag och ett avtal tas fram och signeras av samtliga parter. Uppföljningar görs kontinuerligt under uppdragets gång och även i god tid innan slutfört uppdrag, för att undersöka behovet av förlängning eller om en tillsvidare anställning kan erbjudas.

4

Kompetensbaserad rekrytering- och bemanning

Vi arbetar efter kompetensbaserad rekrytering- och bemanning där vi ser helheten av bakgrund, kompetens och personlighet.

Kontakta Maria Bergholtz

Maria Bergholtz, grundare och VD för Insight Competence har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom försäljning, kundansvar och rekrytering. Relationer och försäljning ligger henne varmt om hjärtat och hon älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Läs mer