Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Lediga jobb

Söker du nytt jobb i Stockholm? Oavsett om du söker en fast tjänst eller konsultuppdrag inom marknad, media, försäljning eller analys har vi många spännande tjänster som kan vara aktuella för dig. Här nedan samlar vi alla våra aktuella lediga tjänster. Skulle du inte hitta något jobb som passar dig just nu, så får du gärna Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig!

 

Är du konsult eller funderar på att bli? Lär mer om vår konsultpool och vilka uppdrag vi rekryterar till just nu.  Här hittar du direkt till Konsultpoolen. 

 

Det finns inget roligare, tycker vi, än att hjälpa våra kandidater till drömjobbet!

 

Key Account Manager

Vill du vara med och driva utvecklingen av digitala tjänster för svensk sjukvård? Internetmedicin växer och vi söker nu en Key Account Manager till vårt team. Du kommer att spela en viktig roll hos oss genom att erbjuda företag i läkemedelsindustrin en unik digital marknadsföringsplats. Idag är vi fyra säljare, men behöver bli fler och därför söker vi en KAM som vill vara med och bygga vidare på vår verksamhet. Vi letar efter dig som gillar att arbeta med komplex försäljning mot läkemedelsindustrin och som lever våra värderingar.

Läs mer
Junior Account Manager

Nu söker vi en hungrig säljare som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas som Jr. Account Manager på Rabble. Rabble är en nylanserad och snabbväxande marknadsföringsplattform som hjälper varumärken att driva ökad försäljning, lojalitet och kännedom på ett helt nytt sätt. Med hjälp av cashback-erbjudanden och ett kampanjverktyg i världsklass kan varumärkesägare nu påverka shoppingbeteendet oavsett var konsumenten handlar. Vi söker nu en driven och motiverad person som fokuserar på att identifiera nya kunder och komma i kontakt med varumärken som inte känner till Rabble från tidigare. Du behöver ha 1-3 års erfarenhet från B2B försäljning. Det är en stor fördel om du jobbat inom reklam-/marknadsföringsbranschen innan. Har du dessutom erfarenhet från övriga nordiska marknader är det en stor fördel. I rollen som Jr. Account Manager jobbar du med allt från prospektering, mötesbokning och första kontakt till att stänga affärer Känns det lockande så här långt ? - då ska du söka rollen som Junior Account Manager till Rabble! Placeringsort: Stockholm, Wallingatan

Läs mer
Business Analyst

Är du en person med en god analytisk förmåga och en stor affärsförståelse? Drivs du av att arbeta med likasinnade kollegor i en arbetskultur med högt i tak? Hos Clear Channel får du möjlighet att kliva in i en roll med stort inflytande i att analysera den dagliga affären. I rollen som Business Analyst arbetar du i det skandinaviska Revenue Management teamet tillsammans med fyra drivna kollegor. Du har det huvudsakliga ansvaret för analys inom teamet och jobbar mot den svenska, norska och danska marknaden. Ditt uppdrag innebär att på ett långsiktigt och affärsmässigt sätt driva intäkter genom pris- och lageroptimering samt se över säsongssättning och längre prisanalyser.

Läs mer
Country Manager Sweden

Adform is now looking for a Country Manager to further grow and develop our business and team in Sweden. We think you have a passion for digital marketing and ad tech, strong leadership skills and a proven track record when it comes to business development. In exchange we offer a dynamic and fun workplace at a global company, in a fast-paced and growing industry.

Läs mer
Agency Group Manager

Azerion, ett av Europas största och snabbast växande bolag, är en teknologisk plattform som tillhandahåller media och digital underhållning. Vi är en one-stop-shop, där vår teknologi hjälper annonsörer att skapa kontakt och räckvidd till den önskade målgruppen genom flera olika digitala placeringar. I rollen som Agency Group Manager blir du en del av det svenska teamet och får vara med och bygga upp Azerions närvaro hos mediebyråerna. Du får eget ansvar att skapa relationer med dina byråer som innefattar att hålla i dragningar, skapa intressanta förslag och budgetfördelning samt bidra med expertis inom ett högst relevant och innovativt medieslag, spel.

Läs mer
Revenue Manager

Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning som når fram. Vi är marknadsledare med 5 miljoner lyssnare per vecka live och on demand i radio och poddar. Vi söker nu en Revenue Manager som kommer vara en nyckelspelare på försäljningsavdelningen inom Bauer Media Sverige. Bauer Media ser att avdelningen kommer växa och söker därför också en person som varit och vill vara ledare i framtiden. I rollen som Revenue Manager på Bauer Media stöttar du även försäljningsavdelningen med information, analyser och beslutsunderlag för att optimera intäkterna.

Läs mer
Inventory Optimization Specialist

Vi söker nu en Inventory Optimization Specialist! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 11 månader framåt. Clear Channel söker nu en Inventory Optimization Specialist som ingår i det skandinaviska Revenue Management-teamet. Tjänsten är inriktad mot den norska och danska marknaden och du kommer samarbeta tätt med teamets fyra medlemmar och med lokal säljorganisation i Oslo och Köpenhamn. Som Inventory Optimization Specialist ansvarar du för att planera Clear Channels lager för att maximera intäkter på kort och lång sikt. Det innebär allt från att flytta existerande bokningar i lagret, planera in nya offerter i lagret och arbeta med vårt restlager på kort sikt, samt att planera hur vi vill sälja vårt lager på lång sikt.

Läs mer
Key Account Manager

Strossle är ett snabbväxande MediaTech-företag som finns i 10 länder runt om i Europa. Vårt mål är att hjälpa publicister och annonsörer att visa rätt innehåll, för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Vi är pionjärer inom native annonsering och content Marketing och i mars 2022 vann vår plattform priset ”Best Native Advertising Platform” av NAI. Vi söker dig som har bred erfarenhet av mediaförsäljning och vi tror dessutom att du tidigare har arbetat både med mediabyråer och direktkunder. För att trivas i den här rollen behöver du vara prestigelös, social och tycka om att arbeta i team. Du ska klara dig själv på egen hand och ta eget ansvar för ditt vardagliga arbete. Du älskar att ha budgetmål och drivs av försäljning och att göra affärer.

Läs mer
Key Account Manager OOH Transit

Du känner att du börjar bli klar där du är. Du vill hellre vara på en arbetsplats där du involveras och kan påverka. Du brinner för försäljning och för att skapa nya kontakter, extra meriterande med bakgrund inom OOH/DOOH. Meriterande om du har ett kontaktnät på byråer och hos annonsörer. Du vill och kan arbeta med några av Sveriges största annonsörer och sätta ihop både raka kampanjer och mer komplexa avtal. Vill du jobba i en engagerande och utvecklande miljö? Sök då tjänsten som Key Account Manager OOH Transit hos Leeads. Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
Presschef

Bli en del av vårt lag! Fotboll är Sveriges största och populäraste idrott, cirka 2 600 000 svenskar har en aktiv relation till fotbollen. Som presschef på Svenska Fotbollförbundet (SvFF) jobbar du nära alla delar av verksamheten och har, med fokus på pressrelaterade frågor, en nyckelroll i förbundets totala kommunikationsarbete. Presschefen har dessutom ett särskilt ansvar för herrlandslagets pressarbete. Som presschef på Svenska Fotbollförbundet ansvarar du för SvFF:s relationer med media och för att driva, utveckla och hantera det strategiska och operativa pressarbetet.

Läs mer
New Client Director

Till TV4 söker vi nu till en ny roll, New client director till vårt kontor i Stockholm. Som New client director kommer du ha en viktig roll i arbetet med att öka TV4:s marknadsandel men framförallt vara en nyckelspelare i att fortsätta driva TV4:s digitala acceleration genom högt fokus på nykunder och branscher där vi ser en potential för ökad marknadsandel inom digital annonsering. Du kommer att ansvara för att proaktivt, strategiskt och långsiktigt bearbeta ett antal fördefinierade kunder och branscher. Din kundlista består av ett fåtal befintliga kunder och dess mediebyråer men framför allt av ett antal företag inom branscher vi definierat med stor framtida potential.

Läs mer
Online Video Specialist

Vill du jobba med några av Sveriges mest älskade och framåtlutade medievarumärken – exempelvis ELLE, Femina, MåBra, Residence, MotherHood, Hänt och Svensk Dam? Är du en skarp och driven specialist med gedigen erfarenhet av online video? Vi söker nu en Online Video Specialist till Aller Medias B2B-organisation i Stockholm för att ta den viktiga affären kring vårt rörliga innehåll till nästa nivå. Aller Medias nätverk av digitala premiumvarumärken har idag över 50 miljoner startade videoströmmar i månaden. Vår digitala räckvidd och affär har ökat snabbt och kraftfullt de senaste åren, och våra ambitioner framåt är ännu högre! Därför tillsätter vi nu en digital specialist med fokus på online video som tillsammans med vår Video Lead kommer att ansvara för vår fortsatta tillväxt inom rörlig media. I denna roll ingår du i ett högpresterande team med ett genuint intresse även för displayannonsering och programmatic, vi har högt i tak och testar hela tiden nya saker. Vi hoppas och tror att du har samma driv! Med kreativt tänkande och en förmåga att presentera rekommendationer till våra kunder på ett inspirerande och pedagogiskt sätt utbildar vi också våra kunder inom online video och om Aller Medias unika position på marknaden.

Läs mer

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.

Samtycke
Konsult-bemanning

Bli en del av vår Konsultpool

Hittar du inget jobb som känns klockrent bland våra lediga tjänster? Då kan vår Konsultpool vara något för dig. Genom att gå med i Konsultpoolen gör du dig tillgänglig för att matchas mot kortare och längre konsultuppdrag hos våra befintliga och nya kunder, men även för nya tjänster som vi får uppdraget att rekrytera till. Oavsett om du är generalist eller specialist, junior eller senior så finns det möjligheter för dig som letar efter nya karriärvägar.

LÄS MER OM KONSULTPOOLEN

Dags för chefsrekrytering? Detta ska ni tänka på
Dags för chefsrekrytering? Detta ska ni tänka på
Läs mer
Konsultlösningar fyller en viktig funktion på dagens arbetsmarknad
Konsultlösningar fyller en viktig funktion på dagens arbetsmarknad
Läs mer
Från nyexaminerad till framgångsrik konsult
Från nyexaminerad till framgångsrik konsult
Läs mer
Så lyckas du med arbetsintervjun! Våra fem bästa tips
Så lyckas du med arbetsintervjun! Våra fem bästa tips
Läs mer