Lediga jobb

 • Säljchef

  Till SolidEngineer söker vi nu en engagerad Säljchef. För att du ska lyckas i den här rollen bör du tidigare haft en liknande roll i en säljorganisation där du drivit affärsorienterade processer mot uppsatta mål.

  Läs mer

 • Projektledare

  Stockholms Stadsmission söker en projektledare med helhetsansvar att leda organisationens kampanjer för att stärka varumärke och öka intäkter. I rollen som projektledare ansvarar du för kampanjer från start till mål i ett mycket tätt samarbete med externa byråer och kollegor inom organisationen. Du leder Stockholms Stadsmissions arbete för att planera årets kampanjer och har ansvar för både leveranser och budget.

  Läs mer

 • Search Director

  I din roll som sökchef ansvarar du för att utveckla och driva vår produkt för att kontinuerligt säkerställa att Publicis erbjudande ligger i framkant inom köpt sökmotormarknadsföring. Här finns en intressant tjänst med möjligheter att driva produkten och teamet framåt i ett ständigt föränderligt medielandskap.

  Läs mer

 • Commercial Manager

  Vill du bli en del av ett snabbt växande företag som jobbar med kulturella relevanta kampanjer inom samtliga digitala medier? Då ska du söka jobbet som säljare på Creed Media där du kommer att ansvara för bolagets kunder.

  Läs mer

 • Marketing och Content Coordinator

  Till Lendos marknadsavdelning söker vi nu en engagerad Marketing och Content Coordinator. För att du ska trivas i den här rollen så ska du tycka om att arbeta med content och produktioner både som beställare och skaparare likväl som analysera resultat och jobba mot högt uppsatta KPI:er

  Läs mer

 • Filmproducent

  Om Bond Street Film Bond Street Film är en del av Shortcut Media Group som är en av Sveriges ledande, oberoende samt mest prisbelönta produktionsgrupper och producerar bl.a. reklam- och företagsfilm, trailers, utbildningsfilm, animerad film, promos, livesändningar samt tillhandahåller postproduktion. Gruppen består av varumärkena Bond Street Film, Oddway Film, Shortcut Produktion och Frost Studio. Arbetsuppgifter... View Article

  Läs mer

 • Creative Sales

  Vi söker en erfaren, affärsdriven och kreativ kundansvarig till vårt kontor i Stockholm. Som Creative Sales ansvarar du för att etablera, underhålla och vidareutveckla affärsmöjligheter mot befintliga och nya målgrupper.

  Läs mer

 • Campaign Manager

  Är du en klar stjärna på service, känd för att alltid ge det där ”lilla extra”? Driver du dina arbetsuppgifter i mål utan att tappa detaljer? Vi söker nu två Campaign Managers inom mediaplanering som älskar att ge service till kunder och är van vid att hålla många bollar i luften.

  Läs mer

 • Senior SEM Specialist & Strateg

  Publicis Groupe med byråer som Starcom, BBH, Zenith, MSL och Saatchi & Saatchi bygger framtidens byråmodell, utan hinder för samarbete mellan kommunikationsdiscipliner. Vi har en holistisk inställning till våra kunders utmaningar och har kraften att gifta ihop data, kreativitet och teknologi i våra lösningar. Vi kallar sättet att arbeta för the Power of One. Publicis... View Article

  Läs mer

 • Product Manager

  Nu söker vi två erfarna Product Managers till Clear Channel Skandinavien. Personerna kommer ansvara för Clear Channels produkterbjudande på den svenska, norska och danska marknaden.

  Läs mer

 • Konsulter till Mediepoolen

  Nu söker vi fler konsulter till vår Mediepool

  Läs mer