Lediga jobb

Är du på jakt efter nytt jobb i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt. Här nedan samlar vi alla våra lediga jobb och vi söker alltid ambitiösa och drivna konsulter till vår mediepool.

 • Head of Broadcast till Amplifi

  Amplifi dentsu är ledande experter inom medierådgivning och reklamköp. Organisationen ansvarar för alla medieköp inom dentsu koncernen, vilket innebär drygt 2mdkr per år. Som chef över vårt broadcast team har du personalansvar för avdelningen, dess resultat och utveckling med målsättning att vara ledande inom broadcast medier. Du har hög förståelse för vilken roll broadcast medier har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en strategi som möter detta och leder teamet därefter.

  Läs mer

 • Market Insight Analyst

  Vi söker nu en Market Insight Analyst till Clear Channel! Tjänsten är ett vikariat på 1 år. I rollen kommer personen att bidra till insikter som stärker affären och gör Clear Channel mer relevanta för kunderna, och mediemarknaden i stort. Personen kommer verka som både säljstöd och externt driva utomhuskategorin.

  Läs mer

 • Schibsted Growth söker Digital Marknadsförare

  Schibsted har en bred portfölj av digitala tillväxtbolag och det är ditt jobb att se till att de får maximal nytta av koncernens distributionskraft. Här hanteras och optimeras bland annat Schibsteds egen Ad Exchange för interna kampanjer i Schibsted´s kanaler såsom Aftonbladet, Blocket, SvD, Omni, och Tv.nu.

  Läs mer

 • OLV Planner

  Som OLV Planner på Amplifi arbetar du som rådgivare/planerare till våra kunder inom allt digitalt rörligt media. Du skall ha hög förståelse för vilken roll OLV har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en rekommendation som möter detta. Här finns också krav på ett kreativt tänkande och förmåga att presentera och utbilda våra kunder. I tjänsten förväntas du att planera, administrera, förhandla och optimera kampanjer i både linjära och digitala media

  Läs mer

 • Head of Digital & Programmatic

  Som chef över vårt digitala team har du personalansvar för avdelningen, dess resultat och utveckling med målsättning att vara ledande inom digitala medier och programmatic. Du har hög förståelse för vilken roll digitala medier, programmatic och adtech har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en strategi som möter detta och leder teamet därefter. I tjänsten behöver du hålla dig kontinuerligt uppdaterad om den digitala marknaden, ha ett genuint intresse för kommunikation och alltid leverera på högsta nivå utifrån kund- och personalnöjdhet.

  Läs mer

 • PlayAd söker Adops

  PlayAd Sverige har under många år byggt ett starkt förtroende både internt och externt. Vi är idag ett välrenommerat mediabolag där organisation har ett mycket positivt rykte på den svenska mediemarknaden. Ute hos våra kunder och byråer får vi höra ord som “digitalt i framkant”, “hög service” och “transparenta”. Vår interna målbild är att vi alltid... View Article

  Läs mer

 • Account Managers

  Som Account Manager hos Dwise kommer du att arbeta med primärt nya kunder men även en del befintliga kunder (mediebyråer och direktkunder) såväl stora som små. Du kommer att ha branschens bästa verktygslåda och kunna erbjuda kunderna ett smörgåsbord med alla publicister och mediahus och se till så de köper och erhåller de bästa digitala kampanjerna.

  Läs mer

 • PlayAd söker KAM

  Detta är en säljroll som ställer krav på affärsmannaskap och en vilja att utveckla PlayAd´s affär och relation med såväl kunder som mediebyråer. Du kommer vara ytterst ansvarig för intäkterna och samarbetet på alla plan mot givna kunder.

  Läs mer

 • Performance Marketing Specialist

  Vill du vara med och vidareutveckla Sveriges största jämförelsetjänst för lån? Just nu söker Lendo en Performance Marketing Specialist till Lendos Performance Marketing team. Fokus för rollen är framförallt SEM, affiliate marketing och social media marketing.

  Läs mer

 • Commercial Manager

  Vill du bli en del av ett snabbt växande företag som jobbar med kulturella relevanta kampanjer inom samtliga digitala medier? Då ska du söka jobbet som säljare på Creed Media där du kommer att ansvara för bolagets kunder.

  Läs mer

 • Creative Sales

  Vi söker en erfaren, affärsdriven och kreativ kundansvarig till vårt kontor i Stockholm. Som Creative Sales ansvarar du för att etablera, underhålla och vidareutveckla affärsmöjligheter mot befintliga och nya målgrupper.

  Läs mer

 • Konsulter till Mediepoolen

  Nu söker vi fler konsulter till vår Mediepool

  Läs mer