Lediga jobb

Är du på jakt efter nytt jobb i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt. Här nedan samlar vi alla våra lediga jobb och vi söker alltid ambitiösa och drivna konsulter till vår mediepool.

 • Audience Measurement Specialist

  Det här är en mycket central roll inom vår produktavdelning och du kommer att vara en viktig spelare i utformningen av vårt framtida produkterbjudande. Vi söker en specialist med stor kunskap och brinnande intresse för allt som har med medievalutor att göra, särskilt de bakomliggande metoderna och modellerna. Inom området Audience Measurement händer det mycket och vi önskar att du är nyfiken och framåtlutad i din vilja att fånga upp trender inom området och omsätta dessa till rekommendationer om lämpliga förändringar framöver.

  Läs mer

 • Head of Growth & Customer Experience

  Vi letar efter dig som initialt kommer att både arbeta i våra kundprojekt samt internt med att utveckla Holy Comms arbete kring kundupplevelse utökade samarbeten med våra kunder. I kundprojekten är du med och stöttar våra Client Directors internt för att säkra att vi alltid skapar maximalt värde för våra kunder. Du är även den som kvalitetssäkrar arbetet.

  Läs mer

 • Senior Campaign Manager

  Är du en klar stjärna på service, känd för att alltid ge det där ”lilla extra”? Driver du dina arbetsuppgifter i mål utan att tappa detaljer? Är du den som har koll på allt? Vi söker nu dig som är en erfaren projektledare inom mediaplanering och kundservice till vår svenska Campaign Management-avdelning. Tjänsten är en projektanställning på 6 månader med chans till förläning.

  Läs mer

 • Key Account Manager

  Försäljningsavdelningen på Discovery Networks söker en Key Account Manager som kommer ingå i försäljningsorganisationen. På Discovery Networks arbetar du med försäljning av Discoverys hela produktportfölj inom reklam och sponsring på Discoverys samtliga plattformar.

  Läs mer

 • Säljare/Senior Business Adviser

  Vill du vara en del av SolidEngineer som befinner sig i en spännande uppskalningsfas med en målsättning att ha kul på vägen? Vi befinner oss i en förändringsresa och du kommer vara en viktig spelare under resans gång som Säljare/Senior Business Adviser. SolidEngineer inspirerar kunden till att se bredden i vad som skapar en konkurrenskraft och innovationsförmåga i verksamheten. Det gör vi genom att synliggöra drivande och hindrande faktorer med kundens teknik, företagskultur och affärsmodell.

  Läs mer

 • Business Development Director Nordics

  Teads söker nu en motiverad Business Development Director Nordics som en del av säljteamet i Amsterdam. Som Business Development Director för Teads, blir du vår ambassadör för plattformen hos nyckel-byråer och publicister i Norden.

  Läs mer

 • Schibsted Growth söker Digital Marknadsförare

  Schibsted har en bred portfölj av digitala tillväxtbolag och det är ditt jobb att se till att de får maximal nytta av koncernens distributionskraft. Här hanteras och optimeras bland annat Schibsteds egen Ad Exchange för interna kampanjer i Schibsted´s kanaler såsom Aftonbladet, Blocket, SvD, Omni, och Tv.nu.

  Läs mer

 • TV Planner

  Som TV Planner på Amplifi arbetar du som rådgivare/planerare till våra kunder inom allt rörligt media. Du behöver ha hög förståelse för vilken roll Broadcast har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en rekommendation som möter detta. Här finns också krav på ett kreativt tänkande och förmåga att presentera och utbilda våra kunder. I tjänsten förväntas du att planera, administrera, förhandla och optimera kampanjer i både linjära och digitalt media

  Läs mer

 • Head of Digital & Programmatic

  Som chef över vårt digitala team har du personalansvar för avdelningen, dess resultat och utveckling med målsättning att vara ledande inom digitala medier och programmatic. Du har hög förståelse för vilken roll digitala medier, programmatic och adtech har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en strategi som möter detta och leder teamet därefter. I tjänsten behöver du hålla dig kontinuerligt uppdaterad om den digitala marknaden, ha ett genuint intresse för kommunikation och alltid leverera på högsta nivå utifrån kund- och personalnöjdhet.

  Läs mer

 • Performance Marketing Specialist

  Vill du vara med och vidareutveckla Sveriges största jämförelsetjänst för lån? Just nu söker Lendo en Performance Marketing Specialist till Lendos Performance Marketing team. Fokus för rollen är framförallt SEM, affiliate marketing och social media marketing.

  Läs mer

 • Konsulter till Mediepoolen

  Nu söker vi fler konsulter till vår Mediepool

  Läs mer