Lediga jobb

Är du på jakt efter nytt jobb i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt. Här nedan samlar vi alla våra lediga jobb och vi söker alltid ambitiösa och drivna konsulter till vår mediepool.

 • Insight manager

  Vill du vara med och påvisa reklameffekt för våra kunder och partners samt ta fram morgondagens insikter? Då kan du vara vår Insight manager! I takt med vår starka position och vår ambition att växa, stärker vi på SMS upp Insight teamet med ytterligare en kollega. Som Insight Manager har du en central roll i att bidra till vår utveckling där effekt och insikter spelar en nyckelroll i våra kunders medieköp.

  Läs mer

 • Digital Analytiker

  Till vårt snabbt växande team söker vi den skarpaste av Digitala Analytiker! Du kommer att ta fram kluriga insikter och hjälpa till att leta efter det där lilla guldkornet som hjälper oss att ta våra kundprojekt till nya nivåer. För att lyckas i rollen ser vi att du är en lättsam, kreativ drömmare med en imponerande analytisk förmåga!

  Läs mer

 • Medieplanerare

  Smart Agency är en hybrid-byrå med lysande framtidsplaner! Till vårt snabbt växande team söker vi den mest karismatiska av Medieplanerare. Personen ansvarar bland annat för medieval och taktisk planering utifrån brief.

  Läs mer

 • Audience Measurement Specialist

  Det här är en mycket central roll inom vår produktavdelning och du kommer att vara en viktig spelare i utformningen av vårt framtida produkterbjudande. Vi söker en specialist med stor kunskap och brinnande intresse för allt som har med medievalutor att göra, särskilt de bakomliggande metoderna och modellerna. Inom området Audience Measurement händer det mycket och vi önskar att du är nyfiken och framåtlutad i din vilja att fånga upp trender inom området och omsätta dessa till rekommendationer om lämpliga förändringar framöver.

  Läs mer

 • Head of Growth & Customer Experience

  Vi letar efter dig som initialt kommer att både arbeta i våra kundprojekt samt internt med att utveckla Holy Comms arbete kring kundupplevelse utökade samarbeten med våra kunder. I kundprojekten är du med och stöttar våra Client Directors internt för att säkra att vi alltid skapar maximalt värde för våra kunder. Du är även den som kvalitetssäkrar arbetet.

  Läs mer

 • Konsulter till Mediepoolen

  Nu söker vi fler konsulter till vår Mediepool

  Läs mer