Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Lediga jobb

Söker du nytt jobb i Stockholm? Oavsett om du söker en fast tjänst eller konsultuppdrag inom marknad, media, försäljning eller analys har vi många spännande tjänster som kan vara aktuella för dig. Här nedan samlar vi alla våra aktuella lediga tjänster. Skulle du inte hitta något jobb som passar dig just nu, så får du gärna Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig!

 

Är du konsult eller funderar på att bli? Lär mer om vår konsultpool och vilka uppdrag vi rekryterar till just nu.  Här hittar du direkt till Konsultpoolen. 

 

Det finns inget roligare, tycker vi, än att hjälpa våra kandidater till drömjobbet!

 

Content Specialist

Samsung is currently looking for a Content Specialist to join the Consumer Electronics marketing team to help deliver strong, consumer oriented content across a range of platforms. This is an opportunity to improve and support one of the most exciting marketing arenas in the industry and to work with a range of our market leading and premium products such as gaming monitors, B2B products, memory, monitors. As the business is growing, we constantly find new areas to deliver content within, and the demand for high quality assets is high. In addition, you will be a part of a wonderful team of marketing colleagues. The tempo is high, we need speed and high quality deliveries, but we have a lot of fun along the way.

Läs mer
Project Manager

Vill du vara en del av ett ungt talangfullt och ambitiöst team, och jobba med marknadens mest effektiva försäljningsdrivande kampanjlösningar? Qwamplify växer i Norden och nu söker vi en ny projektledare till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som har några års erfarenhet från digital marknadsföring och projektledning. Du har förmågan att se affärsnyttan i det vi producerar, arbetar strukturerat, och är trygg i att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du gillar att ta initiativ och beslut för att driva projekten och bolaget framåt. Du är samtidig beredd på att jobba med mycket varierande uppgifter, allt ifrån att ta fram kreativa briefer och sätta användarflöden i kampanjer, till att ta hand om rutinuppgifter, som t.ex. kravhantering, budgetering och tidsplanering. Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
Concept Manager

Vill du vara med och skapa konceptlösningar och kampanjer som ger påvisad effekt för välkända varumärken? Qwamplify växer i Norden och vi söker nu en driven Concept Manager till vårt kontor i Stockholm. Du blir en del av teamet i Norden som hjälper företag att öka sin försäljning med hjälp av kreativa kampanjer, effektiv användning av digitala medier och smarta gamification-lösningar. Vi söker dig som är driven, utåtriktad och har förmågan att utveckla koncept och kreativa förslag till våra kunder inom konsumentvaror, e-handel och retail. Har du redan några års erfarenhet av att ta fram kreativa lösningar inom digital marknadsföring och söker en flexibel arbetsplats med trevliga kollegor och inspirerande kunder så kan detta vara för dig. Är du beredd på att jobba med varierande uppgifter, allt från att skapa kreativt innehåll till att presentera idéer till kunder och stötta teamet i projekten och kundkontakt. Är du noggrann, flexibel och trivs med ett högt tempo? Nu har du chansen, sök tjänsten som Concept Manager till Qwamplify! Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
Programmatic Sales Specialist

Vill du vara med och göra kvinnors liv rikare? Vill du jobba med några av Sveriges mest älskade och framåtlutade medievarumärken – exempelvis ELLE, Femina, MåBra, Residence, MotherHood, Hänt och Svensk Dam? Är du en skarp och driven säljspecialist med stor erfarenhet av Programmatic display och video? Vi söker nu en Programmatic Sales Specialist till Aller Medias Display- & Videoteam. Som Programmatic Sales Specialist kommer du besitta en nyckelroll i bolagets framtida digitala expansion. I denna roll ingår du i ett högpresterande team med ett genuint intresse för displayannonsering och programmatic, vi har högt i tak och testar hela tiden nya saker. Vi hoppas och tror att du har samma driv! Du kommer ha ett stort ansvar för kontakten med våra större byråer och tradingdesks samt direktkunder som plockat hem det programmatiska. marknadsinvesteringen inhouse. Du ska vara deras expert och närmsta samarbetspartner vad det gäller programmatiska expertisfrågor hos Aller Media i tätt samarbete med våra kundansvariga projektledare.

Läs mer
Head of Digital Revenue & Growth B2B

Vill du vara med och göra kvinnors liv rikare? Vill du jobba med några av Sveriges mest älskade och digitalt framåtlutade medievarumärken – exempelvis ELLE, Femina, MåBra, Residence, MotherHood, Hänt och Svensk Dam? Är du en erfaren och inspirerande ledare med stor erfarenhet och dokumenterade framgångar inom digital annonsförsäljning och affärsutveckling inom B2B? Vi söker nu en Head of Digital Revenue & Growth B2B med helhetsansvar för att driva utvecklingen av samtliga våra digitala B2B-intäkter, kundlösningar, interna arbetssätt och ad tech-produkter. Aller Medias nätverk av digitala premiumvarumärken har idag runt 20 miljoner sidvisningar i veckan och över 50 miljoner startade videoströmmar i månaden. Vår digitala räckvidd och affär inom display, video och programmatic har ökat snabbt och kraftfullt de senaste åren, och våra ambitioner framåt är ännu högre! Vi har också ett växande erbjudande inom affiliate marketing och liveshopping – och nu söker vi dig som ta ett helhetsgrepp om vår digitala B2B-affär och lyfta den till nästa nivå.

Läs mer
Operativ projektledare till säljavdelningen

Det här är Aller media! Vi är ett av Sveriges största mediehus i en spännande fas där vi varje dag utmanar status quo, springer snabbt och vågar testa nya och roligare lösningar. Vi drivs av vår vision att göra kvinnors liv rikare, och vi börjar på hemmaplan, hos oss är glastaket krossat! Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra följare, användare, besökare och läsare – i kvinnans hela universum Vill du arbeta i en kreativ miljö med starka varumärken, där du får vara med och utveckla våra B2B-kunder och arbeta aktivt med försäljning? Aller Media fortsätter det framgångsrika arbetet med att bygga upp en projektledarorganisation för att utveckla vår affär och bättre möta våra kunders behov. Hos oss får du dessutom arbeta mot en tydlig vision – att göra kvinnors liv rikare! Projektledarorganisationen är indelad i team som består av en strategisk projektledare och operativa projektledare. Teamets arbete går ut på att ta ett större, och mer långsiktigt grepp kring våra befintliga kunders investeringar samt hitta nya potentiella kunder/annonsörer och driva försäljningen på ett framgångsrikt sätt.

Läs mer
Digital Sales Specialist

Vill du vara med och göra kvinnors liv rikare? Vill du jobba med några av Sveriges mest älskade och framåtlutade medievarumärken – exempelvis ELLE, Femina, MåBra, Residence, MotherHood, Hänt och Svensk Dam? Är du en skarp och driven säljspecialist med stor erfarenhet av digital sales? Vi söker nu en Digital Sales Specialist till Aller Medias B2B-organisation i Stockholm för att ta vår viktiga display- och programmatic-affär till nästa nivå. Aller Medias nätverk av digitala premiumvarumärken har idag runt 20 miljoner sidvisningar i veckan och över 50 miljoner startade videoströmmar i månaden. Vår digitala räckvidd och affär har ökat snabbt och kraftfullt de senaste åren, och våra ambitioner framåt är ännu högre! Därför tillsätter vi nu en digital säljspecialist med fokus på display och programmatic.

Läs mer
Online Video Sales Specialist

Vill du jobba med några av Sveriges mest älskade och framåtlutade medievarumärken – exempelvis ELLE, Femina, MåBra, Residence, MotherHood, Hänt och Svensk Dam? Är du en skarp och driven säljspecialist med gedigen erfarenhet av online video? Vi söker nu en Online Video Sales Specialist till Aller Medias B2B-organisation i Stockholm för att ta den viktiga affären kring vårt rörliga innehåll till nästa nivå. Aller Medias nätverk av digitala premiumvarumärken har idag över 50 miljoner startade videoströmmar i månaden. Vår digitala räckvidd och affär har ökat snabbt och kraftfullt de senaste åren, och våra ambitioner framåt är ännu högre! Därför tillsätter vi nu en digital säljspecialist med fokus på online video som tillsammans med vår Video Lead kommer att ansvara för vår fortsatta tillväxt inom rörlig media. I denna roll ingår du i ett högpresterande team med ett genuint intresse även för displayannonsering och programmatic, vi har högt i tak och testar hela tiden nya saker. Vi hoppas och tror att du har samma driv! Med kreativt tänkande och en förmåga att presentera rekommendationer till våra kunder på ett inspirerande och pedagogiskt sätt utbildar vi också våra kunder inom online video och om Aller Medias unika position på marknaden.

Läs mer
Partner Manager Online

Har du tidigare arbetat på medieföretag som digitalplanerare eller inom leverans har du troligen en grund som passar. Även erfarenheter från Online, köparsidan eller systemsidan är meriterande. För att du ska trivas i den här rollen bör man trivas i en projekt- & problemlösande roll med mycket ansvar. I rollen gör du allt från att upprätta nya avtal via telefonsamtal och/eller presentationer till att aktivera dessa internt i alla led, att värna om och främja uppsatt målsättning, till att projektleda olika nya funktioner mellan avdelningar. Med denna tjänst skulle du bli Partner Manager inom Online. Det innebär att du driver och utvecklar våra partners inom Online samt är med och projektleder våra nya interna satsningar med bla vår Partnerchef. Rollen passar dig som älskar rörligheten och den snabba utvecklingen inom mediebranchen och som uppskattar en arbetsdag innehållande vissa återkommande arbetsuppgifter toppat med problemlösning och projekt. I denna roll är du en nyckelspelare i Leeads fortsatta Online framgångar och kommer få med dig många nya erfarenheter. Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
Partner Manager OOH

Har du tidigare arbetat på medieföretag som digitalplanerare eller inom leverans har du troligen en grund som passar. Även erfarenheter från OOH, köparsidan eller systemsidan är meriterande. För att du ska trivas i den här rollen bör man trivas i en projekt- & problemlösande roll med mycket ansvar. I rollen gör du allt från att upprätta nya avtal via telefonsamtal och/eller presentationer till att aktivera dessa internt i alla led, att värna om och främja uppsatt målsättning, till att projektleda olika nya funktioner mellan avdelningar. Med denna tjänst skulle du bli drivande Partner Manager inom OOH. Det innebär att du driver och utvecklar våra partners inom OOH samt är med och projektleder våra nya interna satsningar med bla vår Affärsområdeschef och Partnerchef. Rollen passar dig som älskar rörligheten och den snabba utvecklingen inom mediebranchen och som uppskattar en arbetsdag innehållande vissa återkommande arbetsuppgifter toppat med problemlösning och projekt. I denna roll är du en nyckelspelare i Leeads fortsatta OOH framgångar och kommer få med dig många nya erfarenheter. Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
CRM & Insight Manager

Vi utlyser nu ett vi vikariat på ett år som CRM & Insight manager. Rollens tillhörighet är på Sälj- och marknadsavdelningen. Som CRM & Insight Manager arbetar du främst med, och ansvarar för, vårt CRM-system, marknadskampanjverktyg samt driver SvFF:s analys- och insiktsarbete framåt. I rollen ingår det att strategiskt och operativt ansvara för SvFF:s analysverktyg ”Fotbollstempen” som är svensk fotbolls löpande marknadsundersökning. Fotbollstempens uppgift är att stötta svensk fotboll genom att bidra med analyser, insikter, målgruppsdefinitioner och presentationer för de fotbollsvänner som spelar, leder lag, dömer, utbildar och arbetar för fotbollen. Detta inkluderar även, men begränsas inte till, att ta fram relevant segmentering för kommunikation och genomföra kvantitativa undersökningar via enkäter. Personen kommer även utveckla samarbetet med våra sponsorer och värdet för fotbollsvänner, partners och förbundet. Inom detta kräver rollen en god analytisk förmåga kombinerat med en bekvämlighet i att presentera inför folk. Exempelvis presentationer för partners, ledningsmöten, styrelsemöten mm.

Läs mer
Head of Influencer Agency

Vill du vara med och göra kvinnors liv rikare? Tror du på den inspirerande och kommersiella kraften i personliga varumärken och högkvalitativ influencer marketing? Är du en erfaren och inspirerande ledare med stark entreprenörsanda och drivs av att bygga upp helt nya affärer? Vi söker nu en Head of Influencer Agency som ska leda arbetet med att utveckla vår redan starka verksamhet och affär inom influencer marketing till nästa spännande nivå – och bli en fullskalig agentur. Aller Media har idag ett av Sveriges största influencernätverk – med många välkända profiler och hundratusentals följare, lyssnare och läsare. Vi arbetar med ett hundratal kreatörer – såväl stora folkkära namn som nischade micro influencers – som driver bloggar, stora Instagramkonton och poddar. För oss är inte kanalen i centrum, utan profilen själv. De flesta av våra kreatörer är också kopplade till något av våra starka medievarumärken, exempelvis ELLE, Femina, MåBra och MotherHood.

Läs mer

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående.

Samtycke
Konsult-bemanning

Bli en del av vår Konsultpool

Hittar du inget jobb som känns klockrent bland våra lediga tjänster? Då kan vår Konsultpool vara något för dig. Genom att gå med i Konsultpoolen gör du dig tillgänglig för att matchas mot kortare och längre konsultuppdrag hos våra befintliga och nya kunder, men även för nya tjänster som vi får uppdraget att rekrytera till. Oavsett om du är generalist eller specialist, junior eller senior så finns det möjligheter för dig som letar efter nya karriärvägar.

LÄS MER OM KONSULTPOOLEN

Fredrik Paul är vår nya rekryteringskonsult
Fredrik Paul är vår nya rekryteringskonsult
Läs mer
Genuint intresse gör dig till marknadens bästa säljare
Genuint intresse gör dig till marknadens bästa säljare
Läs mer
Att leda ett lönsamt bolag genom snällhet
Att leda ett lönsamt bolag genom snällhet
Läs mer
Evelina Josefsson är vår nya Junior Researcher
Evelina Josefsson är vår nya Junior Researcher
Läs mer