Om oss

Insight Competence är ett konsult och rekryteringsföretag inom marknad, media, försäljning och tech. Vi erbjuder skräddarsydd rekrytering genom headhunting och executive search och har själva suttit på många av de roller vi rekryterar till. Vårt solida nätverk men framförallt vår förståelse för marknaden gör oss till de specialister som vi är.

Vi lever efter devisen att det finns en plats åt alla. Konsten är att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. Efter lång erfarenhet har vi blivit duktiga på just detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

info@insightcompetence.se


Maria Bergholtz

Grundare och VD

Maria har mer än tio års erfarenhet av försäljning inom mediebranschen genom sina olika roller på TV4 och på Microsoft. Rollerna har handlat om försäljning, kundansvar och att utveckla och driva affärer med kunden i fokus.

 

Efter fyra år som konsultchef och affärsområdeschef på rekryteringsföretaget Inhouse startade Maria Insight Competence. Visionen är både att skapa en bra arbetsplats men också att hjälpa kandidater och kunder med rätt matchning. Hennes långa erfarenhet från mediebranschen ger henne en ökad förståelse för vad som krävs i de olika rollerna.

 

”Relationer och försäljning ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag, en av mina drivkrafter är nöjd kund – nöjd kandidat”

 

PAPI-Certifierad

Malin Jungbeck

Rekryteringskonsult och ansvarig för Mediepoolen

Malin har jobbat i mediebranschen i över tio år. Hon har erfarenhet från både byrå och säljsidan. Hon rekryterar till roller inom marknad, media och försäljning med fokus på digital kompetens. Hon är dessutom ansvarig för Mediepoolen och tillsätter konsulter till marknadsavdelningar, mediebyråer och mediehus.

”Min långa erfarenhet från branschen har gett mig en god förståelse för de roller jag rekryterar till. Jag kan sätta mig in i kundens önskemål och vilken typ av kompetens som de efterfrågar.”

”Kommer du till mig som kandidat vill jag att du ska känna dig sedd och väl bemött. Mitt jobb som rekryterare är att försöka skapa en öppen och vänlig atmosfär där vi tillsammans hjälps åt att lyfta fram dina färdigheter och kompetenser på bästa sätt.”

Certiferad i Ascend – Kompetensbaserad rekrytering, MAP & Matrigma.

Ellen Ploman Wolinder

Rekryteringskonsult

Ellen är utbildad på Sälj & Marknadshögskolan och har arbetat med service, sälj och administration inom media.

De senaste elva åren har Ellen arbetat på Discovery Networks. Under sin tid hade Ellen flera roller varav den senaste som chef för den Nationella Tv-planeringsgruppen. I sin roll hade Ellen även personalansvar och gjorde ett flertal intervjuer och rekryteringar.

”Mina drivkrafter är att jag har ett genuint intresse för människor, förmågan att vara lyhörd och även en bra personkännedom. Jag tröttnar aldrig på att möta nya människor och låta dom berätta sin historia. Om jag sen kan hjälpa till att hitta drömjobbet för en kandidat så är jag mer än nöjd”.

Linda Skyllner

Rekryteringskonsult

Linda har jobbat som TV-specialist/rådgivare i mediebranschen sedan år 2000 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät.                                                                                                                                           
Med min bakgrund som specialist på mediebyrå så har jag fått en god förståelse för vilka utmaningar som finns och hur flödet ser ut på byråer,  hos kunder och i säljorganisationer. Därför kan jag kravställa rätt och vet vilken person som är bäst lämpad för uppdraget.

 

”Jag tycker mötet med människor är roligt och så inspirerande! Min passion med rekrytering är att hjälpa människor att hitta sitt drömjobb.”