Om oss

Insight Competence är ett konsult och rekryteringsföretag inom marknad, media, försäljning och tech. Vi erbjuder skräddarsydd rekrytering genom headhunting och executive search och har själva suttit på många av de roller vi rekryterar till. Vårt solida nätverk men framförallt vår förståelse för marknaden gör oss till de specialister som vi är.

Vi lever efter devisen att det finns en plats åt alla. Konsten är att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. Efter lång erfarenhet har vi blivit duktiga på just detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

info@insightcompetence.se


Maria Bergholtz

Grundare och VD

Maria har mer än tio års erfarenhet av försäljning inom mediebranschen genom sina olika roller på TV4 och på Microsoft. Rollerna har handlat om försäljning, kundansvar och att utveckla och driva affärer med kunden i fokus.

 

Efter fyra år som konsultchef och affärsområdeschef på rekryteringsföretaget Inhouse startade Maria Insight Competence. Visionen är både att skapa en bra arbetsplats men också att hjälpa kandidater och kunder med rätt matchning. Hennes långa erfarenhet från mediebranschen ger henne en ökad förståelse för vad som krävs i de olika rollerna.

 

”Relationer och försäljning ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag, en av mina drivkrafter är nöjd kund – nöjd kandidat”

 

PAPI-Certifierad

Malin Jungbeck

Rekryteringskonsult och ansvarig för Mediepoolen

Malin har jobbat i mediebranschen i över tio år. Hon har erfarenhet från både byrå och säljsidan. Hon rekryterar till roller inom marknad, media och försäljning med fokus på digital kompetens. Hon är dessutom ansvarig för Mediepoolen och tillsätter konsulter till marknadsavdelningar, mediebyråer och mediehus.

”Min långa erfarenhet från branschen har gett mig en god förståelse för de roller jag rekryterar till. Jag kan sätta mig in i kundens önskemål och vilken typ av kompetens som de efterfrågar.”

”Kommer du till mig som kandidat vill jag att du ska känna dig sedd och väl bemött. Mitt jobb som rekryterare är att försöka skapa en öppen och vänlig atmosfär där vi tillsammans hjälps åt att lyfta fram dina färdigheter och kompetenser på bästa sätt.”

Certiferad i Ascend – Kompetensbaserad rekrytering, MAP & Matrigma.

Ellen Ploman Wolinder

Rekryteringskonsult

Ellen är utbildad på Sälj & Marknadshögskolan och har arbetat med service, sälj och administration inom media.

De senaste elva åren har Ellen arbetat på Discovery Networks. Under sin tid hade Ellen flera roller varav den senaste som chef för den Nationella Tv-planeringsgruppen. I sin roll hade Ellen även personalansvar och gjorde ett flertal intervjuer och rekryteringar.

”Mina drivkrafter är att jag har ett genuint intresse för människor, förmågan att vara lyhörd och även en bra personkännedom. Jag tröttnar aldrig på att möta nya människor och låta dom berätta sin historia. Om jag sen kan hjälpa till att hitta drömjobbet för en kandidat så är jag mer än nöjd”.

Linda Skyllner

Rekryteringskonsult

Linda har jobbat som TV-specialist/rådgivare i mediebranschen sedan år 2000 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät.                                                                                                                                           
Med min bakgrund som specialist på mediebyrå så har jag fått en god förståelse för vilka utmaningar som finns och hur flödet ser ut på byråer,  hos kunder och i säljorganisationer. Därför kan jag kravställa rätt och vet vilken person som är bäst lämpad för uppdraget.

 

”Jag tycker mötet med människor är roligt och så inspirerande! Min passion med rekrytering är att hjälpa människor att hitta sitt drömjobb.”

Annelie Odén

Rekryteringskonsult

Annelie har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom projektledning, kundansvar, försäljning, ledarskap/försäljningschef, utveckling av affärer samt marknadsföring B2B. Uppgifterna har under åren utförts på såväl reklambyråer och mediebyråer som mediahus samt produktionsbolag vilket ger Annelie stor förståelse för vad som krävs i rollerna ovan för att skapa en perfect match för både kandidater och företaget.  

 
”Att få jobba med människor är min största drivkraft och passion. Möta människor och höra deras historia och drömmar i kombination med att hjälpa företag att skapa sitt drömteam är det som får mig att brinna för rekrytering.  

Det är viktigt för mig att vara personlig i allt jag tar mig an och våga vara den jag är, då är jag övertygad om att långsiktiga och äkta relationer byggs. Kandidater och uppdragsgivare kan känna sig trygga med mig och veta att jag alltid har deras bästa intresse som prio ett. 

På fritiden hänger jag helst med min familj, den är det viktigaste för mig. Under pandemin har jag hittat ett nytt intresse, Padel!  Vill någon ta en match med mig så är det bara att höra av sig, jag är nästan alltid redo för spel!” 

Lizet Schoultz Ernelind

Lizet Schoultz-Ernelind

Lizet har bred erfarenhet av marknadsföring och framför allt inom försäljning och fastigheter. I tidigare skede har hon även arbetat inom media och rollen som Tv-planerare på ett av de större mediahusen. Lizet har även studerat Inköp på Tillskärarakademin och Influencer Marketing på Berghs.  

“För mig är medarbetarna på varje företag de bästa ambassadörerna och jag har alltid ett tätt samarbete med mina kollegor när jag skapar content. Jag tror att det genuina slår allt och det är viktigt att våga vara personlig på sociala medier för att slå igenom bruset. Jag älskar att kombinera sälj med marknadsföring och att få jobba inom rekrytering är något jag strävat efter länge. I dagsläget bor och arbetar jag från Mallorca där jag lever med min man och vår lilla hund Alfie. Med kombinationen av sol, hav och fantastisk miljö har jag hittat något nytt i mig själv och att kunna kombinera detta med mitt yrke är inte bara en dröm utan en stor inspirationskälla för mig. Både arbetsmässig som privat. Livet är för kort för att inte våga göra det man drömmer om. Har ni vägarna förbi medelhavets pärla och vill prata social media och rekrytering, vet ni vem ni ska ringa!