Vi är Insight Competence

På Insight Competence, ett stolt Di Gasell-företag 2022 och 2023, är vi specialiserade inom rekrytering och bemanning, med fokus på marknad, media, försäljning och analys. Vi är kända för vår skräddarsydda rekrytering, där vi erbjuder större som mindre företag hållbara rekryteringslösningar,  interim, kreativ headhunting och search för att säkerställa en optimal matchning,  men också en korrekt förutsättning  mellan talang och organisation.

Sedan vår grund 2016 har vi växt från att vara en visionär startup med en högt efterfrågad tjänst inom reklam- och mediebranschen; att snabbt få in specifik kompetens för kortare uppdrag. Och idag är vi en ledande aktör på marknaden. Vårt ursprungliga koncept, Mediepoolen, har utvecklats till Konsultpoolen – en resurspool med högkvalificerade konsulter som har spetskompetens inom våra nyckelområden. Denna expansion speglar vår tillväxt och vårt engagemang för att kontinuerligt erbjuda kvalitativa tjänster. Vår erfarenhet och expertis, tillsammans med vårt engagemang för innovation och kvalitet, har gjort oss till en föredragen rekryteringspartner för företag i Stockholm och omnejd.

Läs mer om vår vision och ambition.

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/insightmars22_fotojulianawg_211-scaled.jpg

Vi är stolta över vårt jobb

Vi som arbetar på Insight Competence är ett passionerat och sammansvetsat team  där våra olikheter är vår styrka och våra kompetenser och bakgrunder gör att vi sammanstrålar i en gemensam värdegrund – vår kärlek till vårt yrke.

Det är vår passion som skapar de rätta förutsättningarna för er som kund och kandidat och det som lett oss till där vi är idag. Vi har alla en gemensam drivkraft; att ständigt utvecklas i vårt yrke, att skapa ett värde för våra kunder och kandidater men också ha roligt under resans gång.

Under åren har vi även samlat på oss en rad utmärkelser och finalist platser så som; Di Gasell 2022 och 2023,Årets Rekryteringsföretag och Årets Raket tre år i rad, och även Årets Företagare i Stockholm stad 2021.

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-59.jpg

Personligt Engagemang 

Vår kompetens kombinerad med vårt personliga engagemang vi investerar i varje uppdrag, gör oss till ett säkert val för alla nivåer av rekrytering. Det kan gälla snabba ersättningsrekryteringar, interimsuppdrag, eller nyrekrytering.

Vi har alla en gedigen branscherfarenhet och förståelse för konsten att matcha rätt person med rätt företag då vi arbetar kompetensbaserat och ser helheten mellan bakgrund, kompetens och personliga kvalifikationer. Vi vet att rätt person på rätt plats skapar magi.

För oss är varje uppdrag, kund och kandidat unik.

Vår vision & ambition

Sedan Insight Competence startade sin resa 2016, är vår ambition att vara en långsiktig och hållbar rekryteringspartner men även en hjälpande hand till er som ser en utmaning och har ett behov av snabb kompetens när det kommer till rekrytering och bemanning. För dig som söker nytt jobb eller vill hålla dig uppdaterad på arbetsmarknaden, vill vi vara en naturlig plats att hitta ditt nästa steg i din karriär och vi vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid har ditt bästa i åtanke. Genom vår expertis och vår passion för att skapa ett mervärde vill vi vägleda dig genom våra tips och erfarenhet kring hur du lyckas i just din karriär.

Vi har en otrolig kärlek för vårt yrke vilket gör att vi alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet men också att våga utmana branschen och oss själva att våga tänka i nya banor. Bolagets lönsamhet ska komma från våra kvalitativa leveranser och vårt personliga engagemang i varje uppdrag vi tar oss an.

Vi vet att rekryteringsbranschen kan vara tuff men tror samtidigt stenhårt på att det går att både vara snäll som företag och samtidigt inte kompromissa med lönsamhet.

Vår affärsidé drivs av fyra tydliga värderingar

1

PASSION

Vi är stolta över vårt jobb och det vi åstadkommer varje dag. Att göra skillnad för folk är något vi brinner för. Vi tror på en prestigelös miljö där vi ser, stöttar och uppmuntrar varandra. Engagemang är att ifrågasätta allt vi gör idag för att göra det ännu lite bättre imorgon.

2

Kvalitet

Det som driver oss är kvalité och det kompromissar vi aldrig på. Vi ifrågasätter det vi gör för det leder till utveckling och förbättring. Goda resultat är aldrig en slump, det är följden av entreprenörskap, uthållighet och engagemang.

3

Handlingskraft

Vi är lösningsorienterade, och vi ser bara möjligheter istället för problem.

4

Utmanaranda

Utmanarandan finns i vårt DNA. Vi har vinnarattityd, intar alltid utmanarpositionen och ger aldrig upp. Ingenting är omöjligt!

Vi som arbetar på Insight Competence

Maria Bergholtz
  • Maria Bergholtz
  • Grundare och VD
Linda Skyllner
  • Linda Skyllner
  • Rekryteringskonsult & Rekryteringsansvarig
Evelina Josefsson
  • Evelina Josefsson
  • Rekryteringskonsult & Kandidatansvarig
Fredrik Paul
  • Fredrik Paul
  • Rekryteringskonsult
rekrytering_marknad_media_försäljning_analys_Insight_Competence

Vill du ha hjälp med rekrytering och bemanning?

Vi på Insight Competence är ett säkert val oavsett om ni behöver hjälp med snabba ersättningsrekryteringar, bemanning av interimsuppdrag eller att hitta rätt talang för en ny roll.

Låt oss berätta hur vi kan hjälpa er!

rekrytering_marknad_media_försäljning_analys_Insight_Competence

Vill du bli konsult hos oss?

Det finns inget roligare, tycker vi, än att hjälpa drivna talanger att utvecklas i sin kompetens på rätt arbetsplats. Oavsett om du söker en ny tjänst eller vill testa på livet som konsult kan vi hjälpa dig att ta steget mot ditt drömjobb!

Läs mera om hur vi på Insight Competence kan bidra till din karriärutveckling!