Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Maria Bergholtz

Maria Bergholtz är Grundare av och VD för Insight Competence och har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom försäljning, kundansvar och rekrytering. Maria arbetar med rekrytering och konsultuthyrning av alla tjänster inom marknad, media, försäljning och analys. Relationer och försäljning ligger henne varmt om hjärtat och hon älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag. En av hennes drivkrafter är nöjd kund – nöjd kandidat.

Maria utsågs 2021 till Årets Företagare i Stockholm stad med motiveringen:Att med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kombinera precision och kompetens för att matcha perfekta kandidater till rätt position, det är unikt.”

”Min passion är både att skapa en bra arbetsplats och att hjälpa kandidater och kunder med rätt matchning. Min långa erfarenhet från mediebranschen ger mig en ökad förståelse för vad som krävs i de olika rollerna. På fritiden vill jag gärna vara med min familj och vi tillbringar gärna mycket av vår lediga tid i vår lägenhet i Åre.” 

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.