Våra tjänster

Vårt starka nätverk, gedigna Konsultpool och vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning gör oss till det självklara valet när ni behöver hitta nya talanger till er organisation.

Kontakta Maria Bergholtz för att höra mer om hur vi kan hjälpa er. 

 

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-41.jpg

Skräddarsydd rekrytering och bemanning

Vi vet att det ibland kanske inte finns behov av, eller de ekonomiska förutsättningarna för att ta extern hjälp med alla delar i rekryterings- eller bemanningsprocessen. Vi vet också att behovet ser olika ut i olika organisationer.

Det kan vara så att ni redan har ett antal kandidater men inte hinner göra urvalet. Det kan också handla om att ni behöver vår hjälp med att hitta kandidater men önskar själva sköta intervjudelen av rekryteringsprocessen.

Oavsett hur er situation ser ut kan vi skräddarsy en lösning som fungerar för er, samtidigt som vi inte kompromissar med vare sig kvaliteten på processen eller förutsättningarna för att hjälpa er hitta rätt talang till er organisation.

Till Rekrytering

Till Bemanning

https://insightcompetence.se/wp-content/uploads/namnlos-design-96-1.jpg

Rätt kompetens för rätt uppdrag inom marknad, media, försäljning och analys

Vi är inte bara experter på att rekrytera och bemanna stjärnor inom våra nyckelbranscher – vi är ett passionerat team av veteraner, med ett starkt nätverk och djup egen erfarenhet inom varje område. Vår kompetens kombinerad med det stora personliga engagemang vi investerar i varje uppdrag gör oss till ett säkert val för alla nivåer av rekrytering: snabba ersättningsrekryteringar, den rätta pusselbiten för interimsuppdrag, eller den perfekta matchen för en helt ny tjänst.

Vi lever efter devisen att konsten är att matcha rätt talang med rätt arbetsgivare, då vi vet att rätt person på rätt plats skapar magi.

Utifrån era förutsättningar samt genom kreativ headhunting och search skräddarsyr vi rekryterings- eller bemanningsuppdraget för att hjälpa er hitta er nästa stjärna.

Läs vad våra kunder tycker om våra tjänster 

 

Rekrytering

Låt oss skräddarsy rekryteringen efter era behov för att hjälpa er hitta rätt talang.

Rekrytering
Bemanning och konsulttjänster

Vårt starka nätverk och vår Konsultpool löser era kort- och långsiktiga bemanningsbehov.

Bemanning
Nöjd-kund-garanti

Vi tar endast på oss uppdrag där vi vet att vi kommer lyckas. Under våra verksamma år som vi hjälpt kunder skapa sina drömteam, har vi endast haft ett par fall där rekryteringen av någon anledning inte funkat. Så vi vågar vara lite kaxiga och säga att vi är 100% trygga med att vi kan hitta den rätta pusselbiten till ert team.

Så säger våra kunder om oss

Kontakta Maria Bergholtz

Maria Bergholtz, grundare och VD för Insight Competence har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom försäljning, kundansvar och rekrytering. Relationer och försäljning ligger henne varmt om hjärtat och hon älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Läs mer