Så säger våra kunder om oss

Vi vände oss till Insight Competence för att få hjälp att hitta vår nya stjärna till säljchef. Alla slutkandidater som vi träffade var i den kaliber vi tänkt oss och samarbetet har fungerat alldeles strålande från start till slut. Vi hade en tät dialog med Maria som hade förståelse för våra önskemål från start. Maria har varit lyhörd, professionell och har haft en personligt touch i sitt bemötande med oss som beställare och kund

Alexandra Hellström, Talent Manager, Solid Engineer

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Insight Competence! De kunde snabbt sätta sig in i våra behov och önskemål och med hög kvalitet presentera kandidater. Hela rekryteringsprocessen flöt mycket smidigt och alltid med ett personligt och engagerat bemötande!

Filip Goldmann, Marknadschef, Stockholms Stadsmission

Fått hjälp av Insight Competence med flera superrekryteringar. Ellen är toppen, förstod direkt vilken sorts kandidat vi var ute efter och var närvarande under hela processen. Tack Ellen och Insight!

Fanny Lundquist, Manager Campaign Management, Clear Channel

Hela processen tillsammans med Maria för att hitta en passande kandidat till vårt team har varit väldigt professionell. Då det var min första gång att använda Insight Competence så har Maria hela vägen sett till att jag känt mig bekväm i processen där hon varit väldigt lyhörd kring vad jag och min organisation söker – som grädde på moset så fick vi också en superduktig kandidat. 

Patrik Stenberg, Omnicom Media Group;

Vår rekrytering ihop med Insight Competence kunde inte ha varit bättre. Jag gillade verkligen hur de tog sig tid att förstå vår verksamhet och vilken sorts kandidat vi letade efter – både erfarenhet och personlighetsmässigt. Kommunikationen var snabb och tydlig och rekryteringen gick snabbare än vad jag trodde. Personliga, proffsiga och flexibla! Ett toppengäng

Fredrik Paul, Senior Director of Customer Success, Northem Europa 

Vi fick otroligt snabb, professionell och bra hjälp från Insight Competence för att lösa en oväntad resursbrist. Vänligt bemötande, förståelse för verksamheten och framförallt en fantastisk konsult!

Karin Rytter, HR Operations Manager Nordic, Publicis

Vi letade efter en arbetsledare till sportavdelningen på Discovery och Insight Competence presenterade så pass starka kandidater att vi till slut bestämde oss att göra två rekryteringar. Hela processen har varit toppen, från start till mål.

Emir Osmanbegovic, Sportchef, Discovery Networks Sweden

Min erfarenhet av Insight Competence är bara positiv. De tar sig an de mest komplicerade rekryteringarna inom marknadsområdet med bravur och gör det med en flexibel kund- och kandidatorienterad approach. De har även erfarenhetsbaserad förståelse för vilken kompetens och personlighet som krävs för olika positioner och nivåer, vilket jag som kund värderar högt.   

Carl Brynielsson, Country Manager, Lendo

Insight Competence har med sin branscherfarenhet en god förståelse för vilka behov vi har och vilka profiler vi behövt till vårt team.  

Sara Lagerquist, Head of Nordic Ad Planning, NENT

Vi på AdOn är väldigt nöjda med vårt samarbete med Insight Competence. Förutom att de har presenterat bra kandidater för oss, så har de genom hela processen varit lyhörda, snabba och haft stor tillgänglighet. En av deras främsta styrkor upplever vi är deras insikter om vår bransch och deras stora nätverk. De har stor förståelse för de utmaningar som finns och de kompetenser som behövs!

Johanna Alanko, COO, AdOn

Insight Competence har genom sin lyhördhet, professionalism och effektivitet, nyligen hjälpt oss hitta en stjärna till vår säljavdelning. Insight Competence har mycket goda kunskaper inom mediebranschen och därmed förstår de snabbt våra behov och vad som krävs för att fylla dessa. Under hela processen var det ett fantastiskt engagemang med stort fokus på uppgiften. Jag ser fram emot att få jobba med Insight Competence igen.

Annelie Odén, försäljningschef , Alma Talent

Vi uppskattar mycket vårt samarbete med Insight Competence. De är lyhörda för våra behov och önskemål, professionella och agerar snabbt. Alltid med ett trevligt, engagerat och personligt bemötande!

Catrin Myhrman, Group Marketing Director, Beckers Tikkurila

Vi har gjort flera rekryteringar med Insight Competence och dessutom hyr vi in konsulter från dem då de har förståelse för vår bransch och vet precis vad vi är ute efter. Det är väldigt smidigt, enkelt och tryggt. Maria och teamet är lyhörda, noggranna och presenterar fantastiska slutkandidater.

Rebecca Broni, Employer Branding Manager, Discovery Networks Sweden

Vi samarbetar mycket väl med Insight Competence för våra rekryteringar till koncernen. De har gedigen erfarenhet och stort nätverk, de förstår vår kultur och vilka profiler vi behöver, de har ett mycket professionellt bemötande, både till oss som kund och till alla kandidater som är med i processerna.

Nike Carlstoft, COO, Dentsu Aegis Networks Sweden

Vi har anlitat Insight Competence vid ett flertal tillfällen, alltid med samma goda resultat! De är professionella, kunniga och har en bred och djup kunskap om vår bransch. De är en trygg och pålitlig representant i våra rekryteringsprocesser, engagerade, effektiva och ambitiösa!

Karin Törnkvist, Chef Affärskommunikation, TV4 Försäljning

Insight Competence förstod snabbt både vilken kompetens och person som vi sökte och genom deras breda nätverk träffade vi snabbt flera intressanta kandidater. Utmärkande för Insight Competence är det stora personliga engagemanget för både uppdragsgivare och kandidater.

Niklas Forsberg, Head of Insight,  Schibsted

För mig som VD behöver jag ofta ta snabb action på fattade beslut. Jag uppskattar därför att Insight Competence håller en så hög nivå när det gäller både service och tillgänglighet. Maria har dessutom hjälpt mig med av mina allra bästa rekryteringar någonsin. Bara en sån sak!

Ebba Kilman, VD, Vizeum

Insight Competence förstod verkligen vårt behov och vår företagskultur vilket gjorde hela samarbetet enkelt, professionellt och roligt. De levererade bra service och engagemang genom hela processen.

Anna Lindqvist, Head of Operations, Leeads

Våra rekryteringar genom Insight Competence har varit väldigt lyckade. Nyckeln för oss har helt klart varit dialogen och öppenheten till att ta in vår specifika situation och behov. Det har lett till mycket smidiga och samtidigt kvalitativa rekryteringsprocesser.

Sanny Ekstrand, Commercial Director, Discovery Networks Sweden

Insight Competence har gedigen kunskap om vår bransch och ett stort kontaktnät.
Malin och Maria har även ett genuint engagemang och hjärta i sina uppdrag och jag har aldrig behövt fråga eller fundera över status då de är noggranna med att hålla mig informerad genom hela processen.
För oss är det också viktigt att det går snabbt, Insight Competence har rakt igenom levererat på utsatt tid och ibland även under förväntad tidsåtgång.

Linda Selenhag, Sales Director, Life of Svea

”Rekrytering är alltid en utmaning där matchningen mellan uppdragen och kandidaten är nyckeln till framgång. Insight Competence har hjälpt oss med flera rekryteringar och lyckats väl då man satt sig in ordentligt i vår situation och hur människorna och kulturen faktiskt är – inte bara i teorin, vilket gjort att vi vet att kandidaten kommer att trivas hos oss.  Hög service och god förståelse för vår verksamhet har varit det återkommande temat i vårt gemensamma arbete.”

Ted Johansson, VD, SF Media

Insight Competence har varit lyhörda för de behov jag efterfrågat i mina rekryteringar men även varit proffsiga och hittat det extra utöver mina önskemål. Utöver riktigt vassa kandidater så har jag fått top notch service och ett personligt engagemang som har gjort att varje rekrytering blivit bättre än förväntat. Av de rekryteringsbyråer jag arbetat med så är Insight Competence de jag upplever som mer engagerade och redo att gå den extra milen för att få det bästa resultatet. De tänker långsiktigt och har alltid kundens bästa i fokus.

Nina Santini, Mediechef, Vizeum

Insight Competence var otroligt proffsiga, passionerade, och snabbfotade när de hjälpte oss att rekrytera en KAM.

Ulrika Ek, CEO, Nyheter24-gruppen

Jag har stort förtroende för Insight Competence, sedan jag själv blev rekryterad av Maria för min nuvarande roll. Insight Competence har också hjälpt mig att rekrytera nya talanger till mitt team. Deras bra screeningprocess gör att alla kandidater jag träffat ha varit relevanta för rollen, vilket ha sparat mig mycket tid. Genom bra kommunikation har vi tillsammans hittat den perfekta matchen för rollen, med både det vi kräver idag och potential att utvecklas tillsammans med oss i den riktning vi vill gå.

Carola Lundberg, Operativ Chef, Vizeum

Vi använder oss av Insight Competence och jag upplever dem som proffsiga, flexibla, serviceminded, tillgängliga, personliga och väldigt kompetenta.

Camilla Moen, Head of Business director, OMD

Vi har både rekryterat och hyrt in personer från Maria på Insight Competence. Maria är lyhörd och förstår våra behov, flexibel och smidig att ha att göra med. Dessutom är hon kompetent och snabbfotad.

Ove Hansson, Business Director, TV4

Vi har använt oss av Insight Competence flera gånger när vi rekryterar TV-planerare. Jag upplever dem som väldigt snabbfotade och professionella. Dessutom förstår de vår affär och har ett stort kontaktnät i vår bransch.

Christian Mörner, TV-chef, Carat

Vi vänder oss till Insight Competence för uppdrag då de alltid visar stort personligt engagemang, är mycket flexibla och hänger med i snabba förändringar samt alltid gör ett bra arbete med att ta fram kandidater. Att de har en bakgrund inom TV är av stor hjälp för att förstå våra behov.

Kristin Påhlman, Director of TV-Planning, Discovery

Så säger våra kandidater om oss

Kontakten med Insight Competence har från början har varit öppen, ärlig, enkel och konsekvent med ett stort personligt engagemang.Insight competence får mig att känna mig som en stjärna och samtliga kollegor där är ett otroligt bra bollplank för alla yrkesmässiga situationer. Jag vet att Insight Competence alltid finns där för mig och har mitt bästa i åtanke!

Jannike Åkerlind, Projektledare, Denstu

Insight Competence fanns med mig igenom hela rekryteringsprocessen med en trygg och stadig hand. De var tydliga med var i processen jag befann mig samt höll mig alltid informerad om nästa steg – och alltid med ett leende på läpparna! Trots att jag började hos Insights mitt under pandemin kände jag mig alltid välkommen och omhändertagen.

Julia Levander, Communications Manager, Spotify

Insight Competence och Maria har ett otroligt personligt, engagerande och professionellt sätt att hantera hela rekryteringsprocessen. Jag upplever att Insight Competense verkligen vill skapa dom bästa matchningarna mellan kandidat och företag. Dom har också varit extremt noggranna med återkopplingen. Kan bara lämna mina bästa rekommendationer!

Jonas Irebjörk, Försäljningschef på SolidEngineer

Jag vill verkligen tacka er på Insight Competence i allmänhet – och Ellen i synnerhet – för den här tiden. Insight har varit en fantastisk arbetsgivare på alla sätt och vis. Jag kommer definitivt att rekommendera vänner och bekanta att söka uppdrag via er. 

Martin Weiner, konsult via IC som Customer Service Specialist, Discovery Networks

Min upplevelse av att vara i process med Insight Competence har varit positiv och trygg genom alla steg. Jag fick alltid snabb och proffsig återkoppling genom processen – inga spel, endast genuin omtanke för mig som kandidat. Något som har fortsatt även efter det att jag påbörjat min anställning. Proffsiga, varma och personliga, helt enkelt!

Malin Cronqvist, Content Specialist, Tikkurila

Insight Competence har med stor professionalism och engagemang stöttat mig som kandidat genom rekryteringsprocessen. Jag upplevde dom som närvarande och nyfikna på mig och mina erfarenheter. Kan varmt rekommendera såväl kandidater och företag att använda sig av Insight Competence, och särskilt Malin som jag hade mest kontakt med.

Jonas Fajers, Digital Generalist, XL-BYGG

Det gick ju bra det där! Stort tack Ellen för din proffessionalitet och stöttning.

Oskar Ekwall, Trailerproducent, Discovery Networks.

Jag upplevde tidigt ett genuint intresse för mig som kandidat. Jag uppskattade den regelbundenhet i uppdatering och återkoppling under rekryteringsprocessen och det gjorde att jag kände mig trygg i relationen, både till Insight Competence och min blivande arbetsgivare. Jag kan varmt rekommendera Malin och Insight Competence.  

Therese Skoglösa, Marketing Specialist, Alcro

Jag blev rekommenderad att kontakta Malin på Insight Competence av en skolkamrat kort efter att vi hade tagit examen. Jag fick en snabb återkoppling efter att jag hade skickat in en ansökan och resten av rekryteringsprocessen var otroligt smidig! Malins bemötande var personligt och professionellt, med fokus på att jag skulle hitta den tjänsten och arbetsgivaren som passade mig bäst. Det är sällan man får vara med en rekryteringsprocess som är så smärtfri!

Linn Engelstein, Campaign Coordinator, Leeads

Allt startade med ett Linkedin-inlägg där jag berättade om att jag söker en ny tjänst inom marknadsföring. Jag blev rekommenderad Insight Competence och fick där ett väldigt professionellt bemötande som samtidigt kändes varmt och genuint. Efter mitt första möte så ordnade Malin en intervju på det företag som jag är på idag. Under hela rekryteringsprocessen kunde Malin svara på frågor och hon höll mig väl uppdaterad längs vägen. Jag kan rekommendera Insight Competence till andra som söker tjänster i min bransch.

Albin Holmén, Adops Coordinator, Leeads

Både Ellen och Maria är extremt lyhörda och jag kände att de förstod mig och matchade mig med helt rätt tjänst. De är dessutom otroligt snabba, uppmuntrande och noggranna med återkoppling. Jag har stort förtroende för Insight Competence och skulle varmt rekommendera dem vidare!

Susanna Sainio, Account Manager, Bonnier News

Insight Competence är professionella och personliga på samma gång. De tar sig verkligen tid och är alltid tillgängliga. Atmosfären på deras kontor skulle jag beskriva som varm och glad, det är alltid trevligt att komma dit. De finns där under hela rekryteringsprocessen med stöd, råd och uppmuntran. Efter genomförd rekrytering håller de fortsatt kontakt. Du känner dig verkligen omhändertagen genom hela processen. De har ett unikt och äkta engagemang som du sällan ser idag.

Ylwa Malmberg, Insight specialist, Discovery Networks

Jag har bara gott att säga om Insight Competence. Malin är otroligt lyhörd och proffsig i sitt bemötande. Processen gick väldigt fort och det spelade ingen roll vad klockan var på dygnet och att sommarsemestern redan var igång, jag fick alltid svar på mina frågor. Personligt, proffsigt och varmt! 

Josefin Dahlqvist, Content Specialist, Tikkurila

Att ha Insight Competence vid min sida under en pågående rekrytering kändes tryggt. Jag fick uppmuntran under processens alla steg och även efter avslutad rekrytering känner jag ett starkt stöd från Insight Competence. Jag upplever att Insight Competence verkligen brinner för att skapa bra matchningar mellan anställda och arbetsgivare och bryr sig om de inblandade människorna.

Annika Alin, Webbredaktör Discovery Networks

Maria har ett stort personligt engagemang och professionellt bemötande under hela rekryteringsprocessen. En snabb och smidig process, med regelbunden uppföljning och kontakt, gör att jag som kandidat känner mig trygg och omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera  Insight Competence.

Vilma Wallin, Produktionsledare TV4

Jag hade en otroligt snabb och smidig rekryteringsprocess med Insight Competence där jag fick ett kunnigt och personligt bemötande. Mycket bra uppföljning såväl under som efter genomförd rekrytering. Rekommenderas varmt!

Daniela Goglia, Publisher Manager, Leeads

Från första mötet upplevde jag ett professionellt och tryggt bemötande från Insight Competence. Tack vare den erfarenhet och kompetens de besitter från branschen så kunde jag snabbt få svar på mina frågor. Jag uppskattar verkligen Ellens tillgänglighet för mig, hon gjorde mig lugn och bekväm och var ett viktigt stöd genom processen.

Vallasia Karpathakis, KAM på Discovery.

Så otroligt nöjd med mitt bemötande på Insight Competence, otroligt proffsiga och hjälpsamma. Extra plus då ni själva har jobberfarenheter inom mediebranschen vilket gjorde mig mer trygg i valet av er. Dessutom att ni stämmer av med jämna mellanrum hur allt går. Kan varmt rekommendera Insight Competence. 

Sofia Andersson, Commercial Planner, Discovery Networks

Med Insight Competence så får man en personlig process och man känner att de hjälper dig att hitta rätt tjänst. Under hela rekryteringsprocessen så var Insight Competence tillgängliga som stöd och partner. Kan varmt rekommendera dem.

René Pavez Flores, Online Video Manager & Broadcast Planner, Carat

Jag upplevde att dialogen med Insight competence var väldigt tydlig, professionell och personlig under hela rekryteringsprocessen. Ett vänligt och förtroendeingivande bemötande från start till mål.

Henrik Fresk, Marketing advisor, Amnet

Som kandidat är det viktigt att man har en löpande dialog om vad som händer under processen och detta är något Insight Competence verkligen tar vara på. Fick jättebra svar på alla mina frågor och mycket information under processens gång vilket gjorde att jag kände mig bekväm och lugn från vårt första möte tills kontraktsskrivning. Är jättenöjd med Insight Competence!

Niclas Åberg, Client Advisor, OMD

Tack vare Insight Competence landade jag ett drömjobb och fick precis den proffsiga, snabba hjälp som man söker efter och förtjänar. Känns så skönt och tryggt att ha Insight Competence som en guidande hand i jobbsökardjungeln.

Sofie Lundberg, Digital produktionsledare, TV4

Jag fick ett väldigt varmt och professionellt mottagande hos Insight Competence. Från vår första kontakt tog det inte mer än en vecka innan jag hade fått ett nytt jobb!

Caroline Sköld, Adops, Leeads

Jag upplevde att Insight Competence var mycket kunniga och duktiga på att sätta samman mig med min nuvarande arbetsgivare. Processen var smidig på så sätt att jag fick den information jag behövde för att förstå behovet hos arbetsgivaren och förväntningarna i alla steg.

Klas Tejning, Account Manager, Carat

Med stor lyhördhet och personligt engagemang fick jag hjälp av Insight Competence att hitta en arbetsgivare som passar mig som kandidat tack vare deras breda kontaktnät. En bra uppföljning och ett fortsatt intresse även efter att rekryteringsprocessen är genomförd gör det väldigt enkelt att söka sig tillbaka till Insight Competence den dagen jag söker efter nya uppdrag. Proffsigt, personligt och vänligt.

Gisela Ambros, KAM, Aller Media

Jag är jättenöjd med min kontakt med Insight Competence då jag alltid har fått ett positivt bemötande med stor öppenhet, personlighet och lyhördhet.

Susanna Jansson, Reklamplanerare, Discovery

Jag kan varmt rekommendera Insight Competence. Kompetenta rekryterare som både gör det lilla extra och får intervjuer att både bli relevanta, lustfyllda och bekväma.

Lisa Possne, Kommunikatör, Håll Sverige Rent

En engagerad & branschkunnig rekryteringsfirma som har ett proffsigt bemötande under hela processen.

Meliza Clerborn, Digital produktspecialist, Discovery

Från första samtalet med Insight Competence kände jag att de inte bara brydde sig om sin kund utan även mig som kandidat. Regelbundna samtal och uppdateringar under rekryteringsprocessen gjorde att jag kände mig väl förberedd på möten med min blivande arbetsgivare. Ett professionellt och positivt bemötande. Jag kan med glädje rekommendera Insight Competence.

Kim Westerlund, Produktionsledare, Discovery

Smidig process med rekryterare som är både personliga och proffsiga. Tycker även att det är positivt att de följer upp med både samtal och möten när rekryteringen väl är genomförd.

Tanja Lindqvist, Senior Client Advisor, OMD