Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Linda Skyllner

På Insight Competence är Linda ansvarig för vår  rekryteringsaffär. Behöver ni rekrytera nya stjärnor till ert team är Linda er tjej! Linda har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom media och marknad. Hon har jobbat på olika mediebyråer som strategisk TV och Radio rådgivare och har även arbetat på MTV som TV specialist. Under årens lopp har Linda byggt upp ett stort kontaktnät vilket hon har nytta av i rollen som Rekryteringskonsult.

”Med min bakgrund som specialist på mediebyrå så har jag fått en god förståelse för vilka utmaningar som finns och hur flödet ser ut på byråer, hos kunder och i säljorganisationer. Därför kan jag kravställa rätt och vet vilken person som är bäst lämpad för uppdraget. Att få jobba med att hitta stjärnor och matcha dom med mina kunders behov och genom det vara en del av mina kunders framgångsresa är min drivkraft och det jag brinner för allra mest.”

När jag inte är Rekryteringskonsult på världens härligaste byrå så kretsar mitt liv runt familj, nära vänner och sport!

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.