Maria Bergholtz
Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Maria Bergholtz är Årets Företagare 2021 i Stockholm Stad

Insight Competence VD – och grundare, Maria Bergholtz är Årets Företagare 2021 i Stockholm Stad

Att med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kombinera precision och kompetens för att matcha perfekta kandidater till rätt position gjorde att vår VD, Maria Bergholtz tog hem vinsten som Årets Företagare i Stockholm Stad 2021.

”Teamet och min personal är de verkliga hjältarna! – Mina medarbetare är det viktigaste jag har och de är 100 % delaktiga i att jag sitter här nu! Sen har jag en drivkraft, jag vill skapa Sveriges bästa arbetsplats genom att skapa klimatet som jag inte så ofta ser hos andra företag” – Maria Bergholtz

 

Juryns motivering lyder

Med oerhörd passion och driv för att skapa den bästa arbetsplatsen och kundnöjdheten har denna inspirerande entreprenör skapat ett stadigt växande och välmående bolag på oerhört kort tid. Att välja att vara specialist på sitt område och att våga tacka nej är styrkor som gör att bolaget blir trovärdigt och lönsamt. Med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kombineras precision och kompetens för att matcha perfekta kandidater till rätt position.Det är unikt.”

Läs hela vinnarartikeln hos Företagarna.se  

 

Kontakta Maria Bergholtz

Maria Bergholtz, grundare och VD för Insight Competence har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom försäljning, kundansvar och rekrytering. Relationer och försäljning ligger henne varmt om hjärtat och hon älskar verkligen utmaningen att hitta rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Läs mer

Rekrytering och bemanning

Vi på Insight Competence är ett säkert val oavsett om ni behöver hjälp med snabba ersättningsrekryteringar, bemanning av interimsuppdrag eller att hitta rätt talang för en ny roll.

Låt oss berätta hur vi kan hjälpa er!

Nytt Jobb?

Det finns inget roligare, tycker vi, än att hjälpa drivna talanger att utvecklas i sin kompetens på rätt arbetsplats. Oavsett om du söker en ny tjänst eller vill testa på livet som konsult kan vi hjälpa dig att ta steget mot ditt drömjobb!

Läs mera om hur vi på Insight Competence kan bidra till din karriärutveckling!

Konsultpoolen