Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt -Tillgång och efterfrågan

25 januari, 2021

Andrea Pohl & Maria Bergholtz är tillbaka med deras fantastiska och mycket uppskattade podd som startade våren 2020. Mitt i rådande pandemi. Pohl & Bergholtz är en podcast som fokuserar på människan i förändring. Tillsammans har de 40 års erfarenhet av näringslivet. De vill genom sin podd sätta ord på dagens utmaningar i en kris där förändring
är en nödvändighet för att komma vidare.

Engagemang och handlingskraft har drivit entreprenörerna Pohl & Bergholtz till att ständigt tänka nytt och insikterna diskuteras och ifrågasätts i podden. Pohl & Bergholtz bjuder även på en hel del spännande gäster såsom tidningsdrottningen Amelia Adamo, Synsams marknadschef Michael Grimborg och Sofi Franzen grundare av Eventyr. Nytt avsnitt släpps varje måndag och här nedan kommer du enkelt hitta ett rykande färskt avsnitt.

Avsnitt 35. Tillgång och efterfrågan

Tjejerna ändrar spår i detta avsnitt och pratar en hel del familjeliv. Ger vi mer cred till våra sladdisar än våra äldre barn och gör vi skillnad på söner och döttrar? Curlar vi den yngre generationen till att allt verkligen är möjligt och hur blir situationen då när de söker arbete som vuxna?

Hur stor är tillgång och efterfrågan just nu på arbetsmarknaden? Lever vi på gamla meriter när vi söker arbete, hur skall vi löneförhandla i en en svårt tid som nu och är kvinnor mer försiktiga än män när det kommer till jobb och rekrytering?

Detta avsnitt leder till en hel del diskussioner, tankar och förmodligen en del nya insikter. Missa inte det!

Lyssna på senaste avsnittet här

Alla avsnitt hittar du på bla. Spotify och Acast

Fler nyheter

Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt -Tillgång och efterfrågan

”Better Together” Insight Competence grundare Maria Bergholtz i en årskrönika

Så hittar du rätt rekryteringshjälp med Linda Skyllner på Insight Competence