Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Konfidentiellt bolag Sales Manager

Till ett etablerat företag i mediebranschen söker vi nu en Sales Manager, en viktig roll med huvudsakligt ansvar att leda försäljningsteamet.

 

Om rollen
Som Sales Manager leder du ett team om fem säljare. Du är övergripande ansvarig för försäljningen på den svenska marknaden. Du ansvarar primärt för att coacha och stötta teamet mot att nå bolagets totala omsättnings- och resultatmål. För att lyckas i rollen behöver du vara särskilt duktig på att kommunicera och inspirera. Du har erfarenhet av att leda team och har skapat resultat där man både ser människans och bolagets utveckling.

Huvudsakliga ansvarsområden:

·      Personal- och budgetansvar.

·      Vara aktiv på sambesök med säljarna för att ge feedback och för att driva affär.

·      Genomföra utvecklingssamtal, uppföljningssamtal, lönesamtal.

·      Tillsammans med Country manager sätta intäktsmål, prioriteringar och ansvara för att ge säljavdelningen rätt förutsättningar för att lyckas.

·      Coacha, inspirera och leda teamet.

 

Vem tror vi att du är?

·      För att du ska trivas som Sales Manager hos oss ser vi att du är en lagspelare och en person som tycker om att leda och utveckla människor.

·      Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet som teamledare/ försäljningsansvarig i mediebranschen. Digital kompetens är ett krav.

·      Du är prestigelös och har förmågan att åsidosätta dig själv för att lyfta och utveckla din viktigaste tillgång; dina kollegor.

·      Du har en entreprenöriell anda.

·      Du är modig och affärsdriven.

·      Du har god kommunikationsförmåga.

·      Villig att fatta svåra beslut för det långsiktigt bästa.

·      Flytande i svenska och engelska- både tal och skrift.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Insight Competence

För vidare frågor och ansökan kontakta ansvarig Rekryteringskonsult: Linda Skyllner, linda@insightcompetence.se

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

Regional Client Manager till Malmö

Upptäck Ljudeffekten! Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning som når fram. Vi är marknadsledare med 5 miljoner lyssnare per vecka live och on demand i radio och poddar. En miljon av dem nås genom Radioplay och Podplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och radioformat som Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro, Älskade psykopat och många fler. Vi utökar nu vårt team och söker en Regional Client Manager som kommer arbeta med försäljning mot våra direktkunder i Malmö med omnejd. Vi söker främst dig som bor i närheten men är även intresserade av dig som bor i en annan stad. Du kommer att arbeta självständigt och i team, med stort stöd av en mycket erfaren organisation, fantastiska kollegor, starka varumärken samt en väl utvecklad försäljningsprocess och metodik. Placeringsort: Malmö.

Läs mer
Konfidentiellt bolag Koordinator

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa förutsättningar i det dagliga arbetet för hela Marknadsavdelningen på ett mediehus i Stockholm. Vi erbjuder rätt person möjligheten att vara med och utveckla bolagets rörliga avtryck och marknadsföring. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sex månader framåt.

Läs mer