Så hittar du rätt rekryteringshjälp med Linda Skyllner på Insight Competence

23 december, 2020

Rekrytering kan upplevas som svårt och tidskrävande men också väldigt, väldigt roligt! Vi har gedigen branscherfarenhet inom marknad, media försäljning och tech och har själva suttit på många av de roller vi rekryterar till. Att hitta rätt hjälp med rekrytering är bara det en utmaning och vi vill hjälpa er på vägen att hitta det som är bäst för just er.

Mitt namn är Linda Skyllner, stolt rekryterare på Insight Competence. Jag har i tidigare karriär arbetat på en större mediebyrå och har lång- och bred erfarenhet från media och kommunikation.
Jag har här nedan listat mina bästa tips till er som letar eller funderar på att ta hjälp av en rekryteringsbyrå vid er nästa rekrytering.

1, Ta reda på hur rekryteringsbyråns process ser ut. Den ska innehålla exempelvis kravspecifikation, kandidatbank, testutvärdering, referenser osv. En strukturerad process är basen i allt framgångsrikt rekryteringsarbete.

2, Välj en byrå som är kunnig i den bransch du representerar. För att hitta din nästa stjärna behöver rekryteraren förstå och kravställa rätt för det jobb som ska göras. Ett tips är att ta referenser på byrån ni vill anlita.

3, Välj en engagerad och framåtlutad rekryteringsbyrå som springer den extra milen och som värdesätter återkoppling. Personlig service, expertis och samtidigt ett bollplank är guld värt.

Vi på Insight Competence erbjuder skräddarsydd rekrytering genom headhunting och executive search. Vårt solida nätverk men framförallt vår förståelse för marknaden gör oss till de specialister som vi är.

Vi lever efter devisen att det finns en plats åt alla. Konsten är att matcha rätt person med rätt arbetsgivare.

Efter lång erfarenhet har vi blivit duktiga på just detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

info@insightcompetence.se

Fler nyheter

Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

Så skriver du ett riktigt bra cv när du ska söka jobb

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare