Redo för nytt jobb? Vässa ditt CV med Ellen på Insight Competence

10 oktober, 2020

Är du redo för nästa steg i din karriär? Kanske vill du ha den där tjänsten du alltid längtat efter eller till och med byta bana? Då är ett riktigt bra och välskrivet CV din biljett!

Ellen Ploman Wolinder

Mitt namn är Ellen Ploman Wolinder och jag arbetar som rekryteringskonsult på Insight Competence. Jag har arbetat med service, sälj och administration inom media i över 20 år. Innan jag tog steget fullt ut att jobba med rekrytering var jag Manager för den nationella tv-planeringsgruppen på Discovery. Ett snyggt och välskrivet CV fångar alltid min uppmärksamhet och jag har här nedan listat mina topp 3 som jag tittar på när jag rekryterar.

  • Lista dina jobb, utbildningar, kurser samt språk- och systemkunskaper så vi lätt kan se vad som är relevant för rollen du söker.
  • Ha gärna ett CV på engelska och ett på svenska. Anpassa alltid efter företaget och tjänsten du söker. Var noga med att hålla dig till en sida och ha tydliga kontaktuppgifter.
  • Att slå sig igenom bruset kan vara att ha en kortare inforuta om dig själv, t.ex ” Fun Facts”. Du kanske har arbetat ideellt, fått en arbetsutmärkelse eller haft förtroendeuppdrag? Ta med det du vill att någon ska veta om dig!

Hör gärna av dig om du har frågor, funderingar eller kanske redo att ta ditt nästa steg i karriären. Här hittar du våra aktuella uppdrag!

/Ellen

Fler nyheter

Pohl & Bergholtz -Dags att dopaminfasta

”Better Together” Insight Competence grundare Maria Bergholtz i en årskrönika

Så hittar du rätt rekryteringshjälp med Linda Skyllner på Insight Competence