Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt – Nu händer det stora saker

19 april, 2021

Mitt i rådande pandemi, våren 2020 startade Andrea Pohl & Maria Bergholtz en podcast som fokuserar på människan i förändring. Tillsammans har de 40 års erfarenhet av näringslivet.

Engagemang och handlingskraft har drivit entreprenörerna Pohl & Bergholtz till att ständigt tänka nytt och insikterna diskuteras och ifrågasätts i podden. Personliga utmaningar och erfarenheter varvas med humor, analysering och en hel del spännande gäster såsom tidningsdrottningen Amelia Adamo, Synsams marknadschef Michael Grimborg och Sofi Franzen grundare av Eventyr. Nytt avsnitt släpps varannan måndag och här nedan kommer du enkelt hitta ett rykande färskt avsnitt.

Avsnitt 46- Nu händer det stora saker! 

Nu händer det stora saker hos Pohl & Bergholtz. Maria är djupt rörd och delar med sig av fantastiska nyheter som rör Insight Competence och Maria själv som företagare- och ledare. Vad är Marias styrkor och varför är hon en sådan sann framgångssaga?  Är Maria är orädd och har Andrea svart bälte i krishantering? Det talas också om spretiga cv:n, veckans tips, framgångsvisioner och vem är Marias nya styrelsemedlem.

Lyssna på avsnittet här

 Alla avsnitt hittar du på bla. Spotify och Acast

Fler nyheter

Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

Insight Competence är finalist i Årets Bemanningsföretag 2020

Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt – Nu händer det stora saker