Pohl & Bergholtz , Avsnitt 60-Att utveckla sitt företag

29 november, 2021

Mitt i rådande pandemi, våren 2020 startade Andrea Pohl & Maria Bergholtz en podcast som fokuserar på människan i förändring. Tillsammans har de 40 års erfarenhet av näringslivet.

Engagemang och handlingskraft har drivit entreprenörerna Pohl & Bergholtz till att ständigt tänka nytt och insikterna diskuteras och ifrågasätts i podden. Personliga utmaningar och erfarenheter varvas med humor, analysering och en hel del spännande gäster såsom tidningsdrottningen Amelia Adamo, Synsams marknadschef Michael Grimborg och Sofi Franzen grundare av Eventyr. Nytt avsnitt släpps varannan måndag och här nedan kommer du enkelt hitta ett rykande färskt avsnitt.

Avsnitt 60- Att utveckla sitt företag

Första advent har passerat och för många innebär detta en tid av julefrid, men för andra innebär det mycket stress i jobbet. Måste verkligen allt vara klart innan jul? 

Det är lätt att fastna i sitt eget spår när man driver ett företag. Hur får man distans och verktyg för att utveckla organisationen? 

Andrea har intervjuat Leyla Schreiber, Tillväxtchef på Forefront Consulting om balansen mellan digital och fysisk interaktion i företag. Här hittar du senaste avsnittet

Fler avsnitt av Pohl & Bergholtz hittar du på Spotify och Acast

Vill du veta mer om Insight Competence?

Insight Competence är ett konsult och rekryteringsföretag inom marknad, media, försäljning och tech. Vi erbjuder skräddarsydd rekrytering genom headhunting och executive search och har själva suttit på många av de roller vi rekryterar till. Vårt solida nätverk men framförallt vår förståelse för marknaden gör oss till de specialister som vi är.

Vi lever efter devisen att det finns en plats åt alla. Konsten är att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. Efter lång erfarenhet har vi blivit duktiga på just detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

info@insightcompetence.se

Här kan du läsa alla nyheter, artiklar och krönikor från oss på Insight Competence.

Fler nyheter

Pohl & Bergholtz , Avsnitt 60-Att utveckla sitt företag

Ett välskrivet CV är din biljett framåt i karriären

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare