Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt – Hur känner man igen en narcissist?

10 september, 2021

Mitt i rådande pandemi, våren 2020 startade Andrea Pohl & Maria Bergholtz en podcast som fokuserar på människan i förändring. Tillsammans har de 40 års erfarenhet av näringslivet.

Engagemang och handlingskraft har drivit entreprenörerna Pohl & Bergholtz till att ständigt tänka nytt och insikterna diskuteras och ifrågasätts i podden. Personliga utmaningar och erfarenheter varvas med humor, analysering och en hel del spännande gäster såsom tidningsdrottningen Amelia Adamo, Synsams marknadschef Michael Grimborg och Sofi Franzen grundare av Eventyr. Nytt avsnitt släpps varannan måndag och här nedan kommer du enkelt hitta ett rykande färskt avsnitt.

Avsnitt 53- Hur känner man igen en narcissist?

Hösten är här och tjejerna är taggade med alla fördelar som kommer med årstiden. I jobb och privatliv stöter vi på olika typer av personligheter. Men hur känner man igen en narcissist? Är det okej att diskriminera personlighetsstörningar? 

Maria är för Covid-vaccination och Andrea är emot. Hur ska man ställa sig till att en anställd inte vill vaccinera sig och är det svårare för arbetssökande att få jobb? Lyssna på senaste avsnittet här

Vill du lyssna på fler avsnitt?

Alla avsnitt hittar du på bla. Spotify och Acast

Vill du veta mer om Insight Competence?

Insight Competence är ett konsult och rekryteringsföretag inom marknad, media, försäljning och tech. Vi erbjuder skräddarsydd rekrytering genom headhunting och executive search och har själva suttit på många av de roller vi rekryterar till. Vårt solida nätverk men framförallt vår förståelse för marknaden gör oss till de specialister som vi är.

Vi lever efter devisen att det finns en plats åt alla. Konsten är att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. Efter lång erfarenhet har vi blivit duktiga på just detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

info@insightcompetence.se

Här kan du läsa alla nyheter, artiklar och krönikor från oss på Insight Competence.

Fler nyheter

Amelia Adamo till Insight Competence

Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt – Hur känner man igen en narcissist?

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare