Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt – Nu är sommaren här!

28 juni, 2021

Mitt i rådande pandemi, våren 2020 startade Andrea Pohl & Maria Bergholtz en podcast som fokuserar på människan i förändring. Tillsammans har de 40 års erfarenhet av näringslivet.

Engagemang och handlingskraft har drivit entreprenörerna Pohl & Bergholtz till att ständigt tänka nytt och insikterna diskuteras och ifrågasätts i podden. Personliga utmaningar och erfarenheter varvas med humor, analysering och en hel del spännande gäster såsom tidningsdrottningen Amelia Adamo, Synsams marknadschef Michael Grimborg och Sofi Franzen grundare av Eventyr. Nytt avsnitt släpps varannan måndag och här nedan kommer du enkelt hitta ett rykande färskt avsnitt.

Avsnitt 51- Nu är sommaren här!

Sommaren är här och Pohl & Bergholtz känner sig snuvade på våren och solståndet har redan passerat!

Hur utarbetade är vi nu när semestern kommer och hur har rekryteringssituationen sett ut under våren? Har vi lärt oss något av denna pandemi i form av ledarskap?

Pohl & Bergholtz ser även tillbaka på tiden sedan starten av podden och summerar vad de tar med sig och lärt sig genom alla avsnitt och alla gäster? Det pratas även om tillbaka-slussning till kontoren, självledarskap, trovärdighet, åldersdiskriminering och en hel del mer!

Vi hörs den 9 augusti igen!

Det blir en hel del intressanta samtal och insikter i dagens avsnitt av Pohl & Bergholtz

Alla avsnitt hittar du på bla. Spotify och Acast

Vill du läsa mer fler nyheter? Här hittar du alla våra artiklar och krönikor.

Fler nyheter

Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

Så skriver du ett riktigt bra cv när du ska söka jobb

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare