Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Från konsult till fast anställning på tre veckor

Kan man gå från konsult till en fast anställning i samma roll? Absolut, konsultuppdrag behöver inte alltid vara ett tidsbestämt uppdrag. Det kan ändras fort beroende på företagets behov men även utifrån konsulten och vem som är rätt för rollen. Du kan få en tillsvidareanställning fortare än du tror. Bea Lundberg, en av våra fantastiska och drivna konsulter blev via oss på Insight Competence rekryterad till den framåtlutade mediebyrån Vizeum. Rollen var från början ett tidsbestämt konsultuppdrag men redan efter tre veckor hade Bea fått fast anställning.

Vi har såklart träffat henne för att ta reda på mer.

Stort grattis, Bea! Hur känns det att redan efter tre veckor få fast anställning?

Självklart känns det superbra, kul och härligt!  Jag har jobbat inom koncernen innan och både jag och de visste vad vi gav oss in på. När jag startade var jag också supertydlig med vad jag ville i min roll. Jag fick så mycket kärlek och ett riktigt fint välkomnande redan på första måndagsmötet. Den känslan var otrolig! 

När vi såg hur snabbt Bea kom in i uppdragen och det förtroende hon skapade hos kunder och medarbetare tvekade vi inte en sekund när det öppnade sig en möjlighet till en fast anställning i koncernen. Tillika gillade vi Bea som person, hon är prestigelös, ansvarstagande och framåtlutad, egenskaper som är väldigt viktiga för oss och som vi alltid har med oss när vi rekryterar” –  Christine Völcker, Managing Director, Vizeum 

På vilket sätt kom du i kontakt med Insight Competence?

Maria kontaktade mig på Linkedin för drygt 2 år sen då hon tyckte jag hade en bra profil och rätt erfarenhet. Vi sågs efter det och klickade superbra! Sen tog det lite tid innan vi hittade rätt timing. 

Hur kan andra inspireras av din framgång och hur skall man agera och tänka på ett nytt jobb/ny tjänst?

Jag tror det är detsamma överallt oavsett om man är helt ny eller bara bytt tjänst, att vara väldigt open minded. Tänk att allt är kul och välkomna alla nya (som gamla) kontakter. Strunta i allt vad gäller internpolitik och vad titlar heter och våga kasta dig in i alla nya kunder och relationer med härlig inställning! Jag har fått så mycket härliga komplimanger just vad gäller den biten, att jag har kastat mig in i allt och ser möjligheter istället för problem. Jag tror att det är nyckeln till det mesta!

Text av Lizet Schoultz-Ernelind, Social media manager, Insight Competence

Vill du bli konsult hos oss på Insight Competence?

Är du frilansande idag eller har du bestämt dig för att lämna din nuvarande anställning och ta klivet över till konsultsidan? Känner du kanske att du stagnerat i din utveckling på din nuvarande arbetsplats och att det är dags att byta jobb? Då tycker vi att du ska anmäla dig till vår Konsultpool! Låt oss förklara varför. 

Konsultpoolen – vägen till ditt drömjobb 

Julia Levander, Communications Manager, Spotify

Insight Competence fanns med mig igenom hela rekryteringsprocessen med en trygg och stadig hand. De var tydliga med var i processen jag befann mig samt höll mig alltid informerad om nästa steg – och alltid med ett leende på läpparna! Trots att jag började hos Insight mitt under pandemin kände jag mig alltid välkommen och omhändertagen.

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

Regional Client Manager till Malmö

Upptäck Ljudeffekten! Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning som når fram. Vi är marknadsledare med 5 miljoner lyssnare per vecka live och on demand i radio och poddar. En miljon av dem nås genom Radioplay och Podplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och radioformat som Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro, Älskade psykopat och många fler. Vi utökar nu vårt team och söker en Regional Client Manager som kommer arbeta med försäljning mot våra direktkunder i Malmö med omnejd. Vi söker främst dig som bor i närheten men är även intresserade av dig som bor i en annan stad. Du kommer att arbeta självständigt och i team, med stort stöd av en mycket erfaren organisation, fantastiska kollegor, starka varumärken samt en väl utvecklad försäljningsprocess och metodik. Placeringsort: Malmö.

Läs mer
Analytiker

Vill du arbeta som Analytiker i en dynamisk och internationell miljö där du ges möjlighet att bidra till Plan International Sveriges arbete med att stärka barns rättigheter och flickors lika villkor? Då har vi tjänsten för dig. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste givare och du är en nyckelperson för att nå dit. Vi söker en erfaren analytiker som ska spela en avgörande roll i att verkställa vår datadrivna strategi och att optimera våra insatser genom effektiv analys av såväl externa datakällor som CRM-data, på både kort och lång sikt. Ett strategiskt och operativt arbete för att kvalitetssäkra och maximera värdet av vår data samt att stödja strategiska affärsbeslut med hjälp av insikter från analysen. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare. Placeringsort Hammarby sjöstad, Stockholm.

Läs mer
Sales and Order Administrator

Help Us Create What Can’t Be Done Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence—and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today’s fast-paced global economy, change is constant, and innovation is critical to a company’s survival. As we have done for 80 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As Sales and Order Administrator, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers’ lives.

Läs mer