Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Insight Competence- Finalister i Recruitment Awards 2021

Vi är så stolta, hedrade och enormt lyriska att äntligen få berätta att vi på Insight Competence för andra året i rad är finalister i Recruitment Awards. En gala för rekryterings- och bemanningsbranschen skapad av branschen.se . För Recruitment Awards 2021 tar vi inte bara en finalplats utan hela tre stycken i kategorierna – Årets Raket, Årets rekryteringsföretag och Maria Bergholtz som finalist i Årets Ledare! 

Insight Competene finalist 2021 Recruitment Awards

Varje uppdrag, kund och kandidat är unik

På Insight Competenceär vi alla olika. Vi har olika personligheter, olika liv och vi besitter olika typer av kompetenser. Men tillsammans har vi en stark gemensam värdegrund- vår kärlek till vårt yrke. Vi som arbetar på Insight Competence är ett sammansvetsat team där våra olikheter är vår styrka. Vi har alla en gedigen branscherfarenhet och förståelse för konsten att matcha rätt person med rätt företag. För vi vet att det skapar magi!

I vår rekrytering- och bemanningsaffär arbetar vi kompetensbaserat och ser alltid helheten mellan bakgrund, kompetens och personliga kvalifikationer. Detta kombinerat med vårt personliga engagemang som vi investerar i varje uppdrag gör oss till ett säkert val för alla nivåer av rekrytering. Det är vår passion som skapar de rätta förutsättningarna för våra kunder och kandidater men även för oss som medarbetare. 

Juryns motivering Årets Rekryteringsföretag 2021 

”Insight Competence går från klarhet till klarhet. Med en stor återkommande kundkrets som återger en bild av företaget som personliga, professionella och lyhörda har företaget tagit stora steg framåt och blivit en av de ledande aktörerna inom rekryteringssegmentet marknad, media, försäljning och analys. En värdig finalist till utnämningen Årets Rekryteringsföretag” 

Läs vår årskrönika för 2021 här 

 

 

Insight Competence är byggt på passion och engagemang

Den ständiga utvecklingen, även under pandemitider, visar att vår unika affär skapar värde för kunder och kandidater och att receptet för framgång stavas driv, engagemang och hårt jobb. Vår resa är gjord av ren passion och det, tillsammans med vår gedigna erfarenhet, skapar det rätta förutsättningarna för er som kund och kandidat och det är det som lett oss till där vi är idag.Vi har alla en gemensam drivkraft; att ständigt utvecklas i vårt yrke, att skapa ett mervärde för våra kunder och kandidater men också ha väldigt roligt under resans gång.  

Juryns motivering för Årets Raket 2021 

”Insight Competence har under året haft fantastisk utveckling med en omsättningsökning på 47 % från jämfört med föregående år. Företagets driv och engagemang har även resulterat i att rekryteringarna har tredubblats under samma period och att de lyckats attrahera 20 nya kunder till bolaget vilket resulterar i utnämningen som årets finalist i kategorin Årets Raket inom rekryterings och bemanningsbranschen” 

 

Att leda ett lönsamt bolag genom snällhet – hela artikeln här 

En riktig ledare och dess egenskaper

Att med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kunna kombinera precision och kompetens  och samtidigt med förmågan att alltid ge personlig stöttning och närvaro till sina medarbetare gör Maria Bergholtz  till en självklar finalist i Årets Ledare 2021. Maria, VD & grundare av Insight Competence besitter många egenskaper en riktig ledare skall ha och varje dag coachar hon och stöttar alla medarbetare med en varm och motiverande anda. Att vi alla människor drivs av olika saker är ett faktum och det är genom våra olikheter vi bygger framgångsrika team. Maria håller tät dialog med vad vi medarbetare vill göra mer respektive mindre av och Maria ser det som en självklarhet att alltid  hitta glöden och passionen för varje medarbetare.

Juryns motivering för Årets Ledare 2021

”Maria Bergholtz bygger sitt ledarskap utifrån modellen frihet under ansvar. Med personlig stöttning och närvaro samt ett engagemang utöver det vanliga får hon inte bara medarbetarna att prestera utan har även skapat en familjär relation till var och en. Med sitt varma ledarskap har hon utvecklat en organisation där alla medarbetare är inkluderade och där vägen till framgång bygger på gruppens gemensamma styrkor och kunskaper. Detta moderna, omtänksamma och coachande ledarskap har inte bara resulterat i framgångsrika medarbetare utan har också bidragit till en fantastisk tillväxt för bolaget. ”

Maria Bergholtz- Årets företagare i Stockholm Stad 2021 – Läs  artikeln här 

 

 

Vi är så tacksamma för dessa finalplatser och att få stå bredvid stora och mycket kompetenta företag är otroligt hedrande. Den 22 mars  avgörs Recruitment Awards på Nalen i Stockholm. Här kan du läsa mer om galan.  

 

 

Här kan du läsa mer om våra tjänster 

 

  Ellen Ploman-Wolinder
  • Ellen Ploman-Wolinder
  • Rekryteringskonsult / Kandidatansvarig
  Linda Skyllner
  • Linda Skyllner
  • Rekryteringskonsult & Rekryteringsansvarig
  Lizet Schoultz-Ernelind
  • Lizet Schoultz-Ernelind
  • Social Media & Marketing Manager
  Maria Bergholtz
  • Maria Bergholtz
  • Grundare och VD

  Mimmi Hylén, Social Media Producer, Discovery Networks Sweden

  Insight Competence fanns alltid där för att besvara mina frågor och funderingar och har alltid fått min motivation att ligga på topp. Som konsult på Insight Competence är man alltid i trygga händer med erfarna medarbetare som själva har jobbat i branschen. Jag kan starkt rekommendera att bli konsult via Insight Competence.

  Filip Goldmann, Marknadschef, Stockholms Stadsmission

  Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Insight Competence! De kunde snabbt sätta sig in i våra behov och önskemål och med hög kvalitet presentera kandidater. Hela rekryteringsprocessen flöt mycket smidigt och alltid med ett personligt och engagerat bemötande!