Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Fredrik Paul är vår nya rekryteringskonsult

Insight Competence går med kraftiga steg framåt och vi växer så det knakar. Vi har glädjen att berätta att vi har blivit en till på vår resa och vårt senaste tillskott är Fredrik Paul! Fredrik går in som konsult hos oss på Insight Competence och kommer med en lång erfarenhet inom media och tech och är nu redo att ta sig an en ny roll som rekrytering- och bemanningskonsult inom marknad, media, försäljning och analys!

 

Varmt välkommen till Insight Competence, Fredrik! Vi är så glada att ha dig med på vår resa. Berätta lite om dig själv.

 

Stort tack! Jag heter Fredrik Paul och är 42 år och bor i Solna. Jag kommer till Insight Competence närmast från en roll som Senior Director Customer Success på Adform, där jag var ansvarig för vårt Customer Success-team i norra Europa. Det har hunnit bli en hel del erfarenhet inom media och tech under åren – jag har jobbat på ställen som Schibsted, Microsoft, Rocketfuel och (för er som kommer ihåg) Lunarstorm!

Du är inne på din tredje vecka nu hos oss, hur känns allt hittills?

Det känns fantastiskt! Jag har haft väldigt lärorika första veckor och upptäckt ett helt otroligt bra gäng på Insight Competence!

 

Hur hittade du till oss på Insight Competence och vad var det som gjorde att du ville arbeta hos oss?

Utöver att jag är en gammal kollega till Maria Bergholtz så har jag faktiskt varit kund hos Insight Competence! Dels blev jag så imponerad av den personliga approachen som detta gäng har men även metoden för att hitta rätt kandidat till rätt tjänst! Jag har jobbat inom medie- och teknikbranschen i över 15 år och kände att det var dags att utmana mig själv med något som varit en väldigt rolig del av tidigare jobb – rekrytering och bemanning.

 

Du har gått från en traditionell anställning till att gå över till konsultsidan inom rekrytering. Vad fick dig att ta steget?

Att vara konsult är något jag aldrig testat på förut, men det som lockade var att få sån variation i sitt jobb samtidigt som jag också kan vara mer flexibel rent tidsmässigt. Ibland behöver man helt enkelt lite mer tid att lägga på annat som också är viktigt i livet, och genom att vara konsult kan jag styra det mer själv.

 

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete och vad kommer du bidra med till laget?

Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från att leda team och att jag kanske har en lite annan profil än mina kollegor. Det jag ser fram emot mest är att få träffa alla fantastiska kunder och kandidater!

 

Har du någon ”fun fact” att dela med dig av om dig själv?

Jag älskar att resa och upptäcka nya platser och har bland annat bott i London och Madrid. När jag var yngre hade jag stora planer på att bli rockstjärna och har spelat i band under många år. Numera föredrar jag att titta på andra som spelar, så att gå på konserter är något av det bästa jag vet!

 

Vi säger varmt välkommen till Fredrik, vi är så glada att ha med dig på vår resa!

 

Letar du nytt jobb i Stockholm? Fredrik och våra kollegor rekryterar för fullt till traditionella anställningar men även konsult- och interimsuppdrag.

Här hittar du direkt till alla lediga jobb

Behöver du hjälp att hitta rätt kompetens till er organisation? Vi arbetar med skräddarsydd rekrytering och bemanning inom marknad, media, försäljning och analys.

Här hittar du direkt till våra tjänster