Evelina Josefsson
Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Evelina Josefsson är vår nya Junior Researcher

Vi är så glada och stolta över att få presentera vår nya kollega! Vi säger varmt välkommen till efterlängtade Evelina Josefsson som kommer arbeta som Junior Researcher.

Evelina har sedan tidigare en bakgrund inom kundservice, försäljning, rekrytering och marknad. Utöver detta har Evelina även erfarenhet av bemanningsbranschen och har därför stor vana av att rekrytera och matcha ihop engagerade kandidater med olika uppdrag. Därför känns det helt rätt att Evelina tagit en självklar plats hos oss och nu är en del av oss på Insight Competence och vår resa. Vi vet att rätt person på rätt plats skapar magi. Evelina kommer stötta upp vår konsultpool och tillsammans med oss skapa en ännu mer gedigen konsultpool med fler talanger inom marknad, media, försäljning och analys.

Läs vår intervju med Evelina här nedan.

Välkommen Evelina! Berätta mer om din bakgrund.

Tusen tack!! Jag har en blandad och spännande bakgrund sen tidigare inom alltifrån butikssäljare/butikschef, till kundservice, rekrytering och marknad. Jag kommer senast från bemanningsbranschen där jag har jobbat med bemanning inom event och service. Där har jag som ansvarig rekryterare försett kunder med den bästa möjliga personalen för olika uppdrag. Jag är även utbildad marknadskoordinator, därför har jag även erfarenhet av marknad med fokus på content och marknadsföring i sociala kanaler. 

Vad är det som lockar extra med rekrytering-och bemanning?

För mig är det som lockar med rekrytering och bemanning att få matcha ihop motiverade och engagerade kandidater med rätt tjänst och hjälpa dem till sitt drömjobb. En av mina största styrkor är att jag alltid är lyhörd för kandidatens specifika behov vilket gör att jag är rätt duktig på att sätta rätt person på rätt plats. 

Vad fick dig att söka till oss på Insight Competence?

För  mig är Insight Competence ett självklart val då det är ett spännande företag som har lika värderingar som mig själv och är en plats där jag kan få utmanas och utvecklas i mitt arbete. En perfect match helt enkelt:). Jag hoppas kunna få sprida glädje till teamet och en härlig energi och jag ser mest fram emot att få jobba tillsammans med mina nya fantastiska kollegor, träffa alla härliga konsulter och hitta nya talanger till Konsultpoolen.

Varmt välkommen till oss Evelina och vi är så glada att just du är med på vår resa!

Här hittar du direkt till Evelina och hennes kontaktuppgifter 

Konsultpoolen-Vägen till drömjobbet

 

Kontakta Evelina Josefsson

Hos oss på Insight Competence arbetar Evelina som Junior Researcher och är ytterst ansvarig för att hitta nya potentiella kandidater till vår Konsultpool.  " Min drivkraft har så länge jag kan minnas varit att få jobba med människor. Det roligaste jag vet i mitt yrke är att få möta engagerade och motiverade kandidater och hjälpa dem ta nästa steg i sin karriär.

Läs mer

Konsultpoolen – Vägen till drömjobbet

Är du konsult idag eller nyfiken på att testa konsultlivet? Här nedan hittar du några av våra aktuella uppdrag och kan läsa mer om vad vår Konsultpool kan erbjuda dig. Ladda gärna upp ditt CV så kontaktar vi dig.

Läs mer här

Vi är Insight Competence

Insight Competence startades 2016 med en vision och en önskan att starta något som efterfrågades inom reklam- och mediebranschen; att snabbt få in specifik kompetens för kortare uppdrag.

Läs om vår resa här

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

SEM-specialist

Vi söker nu personer som vill vara med och fortsätta att driva utvecklingen av ett företag som aldrig står still, på en marknad som aldrig sover. Vi vill höra ifrån dig som är nyfiken, analytisk och samarbetsorienterad för en ny spännande roll som SEM-specialist hos oss, men som är nyfiken på att kanske bredda dig till flera kanaler. På AdOn arbetar vi inte i silos utan med hela det mediala ekosystemet och lägger stort fokus på vad medier kan åstadkomma i synergi med varandra. Du kommer alltså inte bara att få arbeta med några av Sveriges roligaste kunder och bästa medarbetare – du kommer vara en viktig kugge där du tillsammans med övriga kollegor hanterar, optimerar och utvecklar kampanjer för att mot uppsatta mål skapa framgångsrik kommunikation för våra kunder i ett långsiktigt partnerskap.

Läs mer
Key Account Manager OOH Transit

Du känner att du börjar bli klar där du är. Du vill hellre vara på en arbetsplats där du involveras och kan påverka. Du brinner för försäljning och för att skapa nya kontakter, extra meriterande med bakgrund inom OOH/DOOH. Meriterande om du har ett kontaktnät på byråer och hos annonsörer. Du vill och kan arbeta med några av Sveriges största annonsörer och sätta ihop både raka kampanjer och mer komplexa avtal. Vill du jobba i en engagerande och utvecklande miljö? Sök då tjänsten som Key Account Manager OOH Transit hos Leeads. Vi är ett bolag som växer snabbt och har höga ambitioner. Vi lägger högst värde vid din personlighet och att du är en god lagspelare med positiv energi. Placeringsort: Stockholm.

Läs mer
Influencer Marketing Sales Specialist

Influencer Marketing Sales Specialist Vi söker personer som vill vara en del vårt härliga Influencer Marketing & Sales-team som drivs av att ta vår influenceraffär till nya höjder. Aller Media har ett av Sveriges största influencernätverk, bestående av flera välkända profiler med många följare, lyssnare och läsare – kanalen är inte i fokus, utan profilen själv. De flesta profilerna ligger under något av våra starka varumärken. Just nu söker vi en driven och kreativ Influencer Marketing sales specialist. Som Influencer Marketing specialist kommer du att arbeta i Aller Medias influencer marketing-avdelning som idag består av säljspecialister som ansvarar för de kommersiella affärerna med våra profiler. Hos oss får du arbeta med varumärken som ELLE, Femina, MåBra, MotherHood med flera vars huvudsyfte att skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Aller Medias influenceraffär växer stadigt och vi utvecklar ständigt affären för att hålla en position som marknadsledare i Sverige

Läs mer