Evelina Josefsson
Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Evelina Josefsson är vår nya Junior Researcher

Vi är så glada och stolta över att få presentera vår nya kollega! Vi säger varmt välkommen till efterlängtade Evelina Josefsson som kommer arbeta som Junior Researcher.

Evelina har sedan tidigare en bakgrund inom kundservice, försäljning, rekrytering och marknad. Utöver detta har Evelina även erfarenhet av bemanningsbranschen och har därför stor vana av att rekrytera och matcha ihop engagerade kandidater med olika uppdrag. Därför känns det helt rätt att Evelina tagit en självklar plats hos oss och nu är en del av oss på Insight Competence och vår resa. Vi vet att rätt person på rätt plats skapar magi. Evelina kommer stötta upp vår konsultpool och tillsammans med oss skapa en ännu mer gedigen konsultpool med fler talanger inom marknad, media, försäljning och analys.

Läs vår intervju med Evelina här nedan.

Välkommen Evelina! Berätta mer om din bakgrund.

Tusen tack!! Jag har en blandad och spännande bakgrund sen tidigare inom alltifrån butikssäljare/butikschef, till kundservice, rekrytering och marknad. Jag kommer senast från bemanningsbranschen där jag har jobbat med bemanning inom event och service. Där har jag som ansvarig rekryterare försett kunder med den bästa möjliga personalen för olika uppdrag. Jag är även utbildad marknadskoordinator, därför har jag även erfarenhet av marknad med fokus på content och marknadsföring i sociala kanaler. 

Vad är det som lockar extra med rekrytering-och bemanning?

För mig är det som lockar med rekrytering och bemanning att få matcha ihop motiverade och engagerade kandidater med rätt tjänst och hjälpa dem till sitt drömjobb. En av mina största styrkor är att jag alltid är lyhörd för kandidatens specifika behov vilket gör att jag är rätt duktig på att sätta rätt person på rätt plats. 

Vad fick dig att söka till oss på Insight Competence?

För  mig är Insight Competence ett självklart val då det är ett spännande företag som har lika värderingar som mig själv och är en plats där jag kan få utmanas och utvecklas i mitt arbete. En perfect match helt enkelt:). Jag hoppas kunna få sprida glädje till teamet och en härlig energi och jag ser mest fram emot att få jobba tillsammans med mina nya fantastiska kollegor, träffa alla härliga konsulter och hitta nya talanger till Konsultpoolen.

Varmt välkommen till oss Evelina och vi är så glada att just du är med på vår resa!

Här hittar du direkt till Evelina och hennes kontaktuppgifter 

Konsultpoolen-Vägen till drömjobbet

 

Kontakta Evelina Josefsson

På Insight Competence arbetar Evelina som rekryteringskonsult och ansvarar för att hitta nya potentiella kandidater och konsulter till vår Konsultpool.

Läs mer

Konsultpoolen – Vägen till drömjobbet

Är du konsult idag eller nyfiken på att testa konsultlivet? Här nedan hittar du några av våra aktuella uppdrag och kan läsa mer om vad vår Konsultpool kan erbjuda dig. Ladda gärna upp ditt CV så kontaktar vi dig.

Läs mer här

Vi är Insight Competence

Insight Competence startades 2016 med en vision och en önskan att starta något som efterfrågades inom reklam- och mediebranschen; att snabbt få in specifik kompetens för kortare uppdrag.

Läs om vår resa här

Lediga jobb

Vi på Insight Competence är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden och vill gärna träffa dig. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du bara har börjat fundera på nästa steg – hör av dig så bokar vi in ett möte!

Konfidentiellt bolag Sales Manager

Till ett etablerat företag i mediebranschen söker vi nu en Sales Manager, en viktig roll med huvudsakligt ansvar att leda försäljningsteamet.

Läs mer
Senior Digital Media Planner

Vi letar efter dig som vill spela en nyckelroll i utvecklingen av IPGs kunders digitala närvaro. De är ett team av cirka 75 engagerade marknadsförare, specialister och kundansvariga som arbetar i trevliga och centrala lokaler på Grev Turegatan 11 i hjärtat av Stockholm.

Läs mer
Art Director

Qwamplify Nordics is a dynamic and innovative agency dedicated to delivering cutting-edge concepts, digital campaign solutions and brand experiences for our clients. We are currently looking for a highly skilled and efficient Art Director to join our team and drive forward our creative vision in the Nordics. As an Art Director at Qwamplify Nordics, you will play a pivotal role in bringing our concepts and communication solutions to life while ensuring they align seamlessly with our clients brands. You will collaborate closely with our creative and delivery teams to design and visualize captivating concepts, digital content, campaign sites, ads, and animated videos. Your creative input and expertise together with your ability to quickly deliver high-quality creative designs will be essential for us to reach our clients KPIs. Location: Stockholm (hybrid).

Läs mer