Mediepoolen

 

En unik mediepool

Vi  är stolta över att driva en mediepool. Är ni ett mediehus, en marknadsavdelning eller mediebyrå som behöver personal med specifik kompetens för en kortare period? Det kan till exempel vara vid tillfälliga arbetstoppar, sjukskrivningar nystartade projekt eller en föräldraledighet. Då är en konsult ur mediepoolen en flexibel och smidig lösning.

Unik erfaren kompetens

Vi har lösningen för dig! Våra konsulter har kompetens inom marknadsföring, försäljning, marknadsanalys, kommunikation och administration. De kan starta med kort varsel och arbeta heltid eller deltid. Du som kund bestämmer omfattning och uppdragets längd.

Hur uppdragen brukar se ut

Vanliga roller på mediebyrå är Account Manager, Client Service Manager, Digital Planner, Broadcast Planner, Adops och Insight Manager.

På marknadsavdelningar och mediehus kan rollerna till exempel vara: Sales Planner, Digital Produktionsledare KAM-säljare eller marknadskoordinator.


Insight Competence fanns alltid där för att besvara mina frågor- och funderingar och alltid fått min motivation att ligga på topp. Som konsult på Insight Competence är man alltid i trygga händer med erfarna medarbetare som själva har jobbat i branschen. Jag kan starkt rekommendera att bli konsult via Insight Competence.

Insight Competence fanns med mig igenom hela rekryteringsprocessen med en trygg och stadig hand. De var tydliga med var i processen jag befann mig samt höll mig alltid informerad om nästa steg – och alltid med ett leende på läpparna! Trots att jag började hos Insights mitt under pandemin kände jag mig alltid välkommen och omhändertagen.

Maria och hennes team har räddat mig många gånger tack vare deras mediepool! Maria har en sällsynt fingertoppskänsla när det gäller att hitta rätt person med rätt personlighet och kompetens till rätt roll. Det är en samarbetspartner jag varmt rekommenderar till den som vill ha snabb och smidig hjälp och som dessutom vill bli väl omhändertagen.

Olivera Nivlin, Marketing Manager Alcro, Tikkurila

Insight Competence gav min konsultkarriär en snabb, smidigt och lyckad start. Genom hög service, trevligt sätt och att alltid tro på sina kandidater gör Insight Competence helt unika.

Fredrik Felton, Account Director på Vizeum, Konsult via Insight Competence

Insight Competence ser konsultens kompetenser och hittar uppdrag som passar, istället för tvärtom. Som frilans i mediapoolen kan jag kombinera en karriär i mediebranschen med livet som småbarnsförälder. Och försätta jobba med det jag älskar.

Katarina Jönsson, Senior Online Specialist på HowCom, Konsult via Insight Competence