Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Lizet Schoultz-Ernelind

På Insight Competence är Lizet ansvarig för vår marknadsföring och kommunikation. Lizet har bred erfarenhet av marknadsföring och framför allt inom försäljning och fastigheter. I tidigare skede har hon även arbetat inom media och rollen som Tv-planerare på ett av de större mediahusen. Lizet har även studerat Inköp på Tillskärarakademin och Influencer Marketing på Berghs.

“För mig är medarbetarna på varje företag de bästa ambassadörerna och jag har alltid ett tätt samarbete med mina kollegor när jag skapar content. Jag tror att det genuina slår allt och det är viktigt att våga vara personlig på sociala medier för att slå igenom bruset. Jag älskar att kombinera sälj med marknadsföring och att få jobba inom rekrytering är något jag strävat efter länge. I dagsläget pendlar jag mellan Stockholm och Palma de Mallorca tillsammans med min man och vår lilla hund Alfie. Med kombinationen av sol, hav och fantastisk miljö har jag hittat något nytt i mig själv och att kunna kombinera detta med mitt yrke och kontoret i Stockholm är inte bara en dröm utan en stor inspirationskälla för mig. Både arbetsmässig som privat. Livet är för kort för att inte våga göra det man drömmer om.

Har ni vägarna förbi medelhavets pärla och vill prata social media och rekrytering, vet ni vem ni ska ringa!

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.