Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Ellen Ploman-Wolinder

På Insight Competence är Ellen vår kandidatansvarig och ser till att du som kandidat eller konsult alltid är omhändertagen och kan känna dig trygg med att vi har ditt bästa i åtanke. Ellen har över 15 års erfarenhet från mediebranschen inom Tv-planering och kommer senast från Discovery Networks. Hon är utbildad på Sälj & Marknadshögskolan och har i sin karriär arbetat mot både mediebyråer och direktkunder. Ellen har även flera års erfarenhet av personalfrågor och personalansvar.

”Jag vill alltid träffa nya talanger och arbetar ständigt för att ha en uppdaterad kandidatbank av riktigt bra personer.”Mina drivkrafter är att jag har ett genuint intresse för människor, förmågan att vara lyhörd och en riktigt bra personkännedom.Jag tröttnar aldrig på att möta nya människor och låta dom berätta sin historia och kan jag även hjälpa till att hitta drömjobbet för en kandidat så är jag mer än nöjd”. På min fritid umgås jag gärna med min familj eller träffar mina vänner. Finns det tid tar jag gärna en löprunda, helst med senaste mello låtarna i hörlurarna!”

Är du sugen på att byta jobb eller bara träffas förutsättningslöst för att höra hur vi arbetar är du varmt välkommen att mejla mig.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående, alternativt maila oss på info@insightcompetence.se.