Lediga jobbRekrytering & bemanningKontakta oss!

Annelie Odén

Annelie har över 20 års erfarenhet i mediebranschen inom projektledning, kundansvar, försäljning, ledarskap/försäljningschef, utveckling av affärer samt marknadsföring B2B. Uppgifterna har under åren utförts på såväl reklambyråer och mediebyråer som mediahus samt produktionsbolag vilket ger Annelie stor förståelse för vad som krävs i rollerna ovan för att skapa en perfect match för både kandidater och företaget. På Insight Competence arbetar Annelie som rekryteringskonsult inom våra nyckelbranscher men också som vår operativa chef för vår rekrytering- och bemanningsaffär.

”Att få jobba med människor är min största drivkraft och passion. Möta människor och höra deras historia och drömmar i kombination med att hjälpa företag att skapa sitt drömteam är det som får mig att brinna för rekrytering. Det är viktigt för mig att vara personlig i allt jag tar mig an och våga vara den jag är, då är jag övertygad om att långsiktiga och äkta relationer byggs. Kandidater och uppdragsgivare kan känna sig trygga med mig och veta att jag alltid har deras bästa intresse som prio ett.

På fritiden hänger jag helst med min familj, den är det viktigaste för mig. Under pandemin har jag hittat ett nytt intresse, Padel! Vill någon ta en match med mig så är det bara att höra av sig, jag är nästan alltid redo för spel!”

Kontakta oss

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller konsulttjänster? Eller är du kanske intresserad av att gå med i vår konsultpool? Använd vårt formulär nedan så hör vi av oss till dig omgående.

Samtycke