Maria Bergholtz är Årets Företagare 2021 i Stockholm Stad

27 maj, 2021

Att med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kombinera precision och kompetens för att matcha perfekta kandidater till rätt position gjorde att vår VD, Maria Bergholtz tog hem vinsten som Årets Företagare i Stockholm Stad 2021.

För 4 år sedan valde Maria Bergholtz att ta klivet ut och göra det hon verkligen älskade. Att arbeta med att hitta rätt kompetens till rätt företag och med personal hon själv handplockat. Hon startade Insight Competence och har under dessa få år skapat en fantastisk arbetsplats där alla är hörda, sedda men framförallt uppskattade. Teamet består endast av kvinnor och är marknadsledande inom rekrytering i mediebranchen.

”Teamet och min personal är de verkliga hjältarna! – Mina medarbetare är det viktigaste jag har och de är 100 % delaktiga i att jag sitter här nu! Sen har jag en drivkraft, jag vill skapa Sveriges bästa arbetsplats genom att skapa klimatet som jag inte så ofta ser hos andra företag” – Maria Bergholtz

Juryns motivering lyder

Med oerhörd passion och driv för att skapa den bästa arbetsplatsen och kundnöjdheten har denna inspirerande entreprenör skapat ett stadigt växande och välmående bolag på oerhört kort tid. Att välja att vara specialist på sitt område och att våga tacka nej är styrkor som gör att bolaget blir trovärdigt och lönsamt. Med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kombineras precision och kompetens för att matcha perfekta kandidater till rätt position. Det är unikt.”

Läs hela vinnarartikeln här hos Företagarna.se

Vill du läsa fler nyheter och artiklar kring rekrytering och bemanning hittar du dem enkelt här

Text: Lizet Schoultz-Ernelind

Fler nyheter

Pohl & Bergholtz i ett nytt avsnitt – Transparent ledarskap med Spotify

Maria Bergholtz är Årets Företagare 2021 i Stockholm Stad

Så lyckas du med arbetsintervjun! 5 tips till dig som vill ha drömjobbet