Insight Competence firar fyra år av framgång

10 oktober, 2020

2020 har varit ett krävande år för de flesta av oss, och därför är vi extra glada över vår framgång och att vi tillsammans tagit oss fram som team. 1 oktober fyllde Insight Competence 4 år och det firades såklart stort!

Det senaste året har inneburit stora prövningar för många och även för oss på Insight Competence. Men med inställningen att vi ska satsa oss ur krisen och att vi tillsammans ska lyckas, så känner vi att vi kan se positivt på framtiden. Vi är så glada och stolta över att få arbeta med vår konsult- och rekryteringsaffär och att varje dag få träffa människor med olika historier och bakgrunder. Det är en fröjd att få hjälpa dem till deras drömjobb.

Bakom vår framgång står ett starkt och drivet team. Vi har blivit en liten familj och tänker alltid laget före jaget och strävar efter att ständigt ha en positiv och inspirerande arbetsplats där vi alla har olika kompetenser, personligheter och erfarenheter.

Vi har hjälpt många stora bolag i deras rekrytering under dessa 4 år och vi kan knappt vänta och se vad framtiden har att erbjuda.

Tack till alla som har firat, gratulerat och uppmärksammat oss och varit en del av vår resa hittills!

Fler nyheter

Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

Så skriver du ett riktigt bra cv när du ska söka jobb

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare