Insight Competence är finalist i Årets Bemanningsföretag 2020

19 april, 2021

Vi är i extas över att få berätta att vi är en av tre finalister för “Årets Bemanningsföretag” i Recruitment Awards 2020, en tävling skapad av branschen.se.  Under ett minst sagt krävande år valde vi att ställa om istället för att ställa in. Att vara finalist tillsammans med stora och mycket kompetenta företag är otroligt hedrande och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför denna finalplats. 

”Jag är oerhört stolt över denna nominering. Tillsammans som team har vi stöttat och hjälpt varandra och som enad front arbetat fram nya affärsmöjligheter som varit en stor fördel för våra kunder och konsulter. Med tanke på att vi endast varit verksamma i 4 år, ser vi detta som ett kvitto på att vi gör rätt saker. ” Maria Bergholtz, Grundare & VD Insight Competence

Nomineringen för Recruitment Awards 2020 lyder:

Insight Competence är ett ungt företag som varit verksamma i fyra år som står och lever med begreppet att “Det finns en plats för alla” Under pandemi året 2020 intog företaget en aktiv strategi att flytta fram sina positioner vilket har resulterat i en omsättningsökning på över 30 % mot föregående år och en ökning av konsulter med över 31 %Med passion och framåtanda är Insight Competence en uppstickare inom bemannings segmentet. Med sin inriktning mot mediebyråer och mediehus har de på endast fyra år lyckats positionera sitt varumärke, öka omsättningen varje år och utveckla sig till en modern och kundorienterad bemannings aktör.

Tävlingen avslutas 27 maj.

Här kan du läsa mer om oss och vår verksamhet.

Fler nyheter

Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

Så skriver du ett riktigt bra cv när du ska söka jobb

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare