Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

27 juli, 2021

Konsultuppdrag behöver inte alltid vara ett tidsbestämt uppdrag. Det kan ändras fort beroende på företagets behov men även på konsulten och vem som är rätt för rollen. Du kan få en tillsvidare anställning fortare än du tror.

Bea Nilsson, en av våra fantastiska och drivna konsulter blev via oss på Insight Competence rekryterad till den framåtlutade mediebyrån Vizeum. Rollen var från början ett tidsbestämt konsultuppdrag men redan efter tre veckor hade Bea fått fast anställning. Vi har såklart träffat henne för att ta reda på mer.  

Bea Nilsson,
Client Lead Brand & Media 

Stort grattis, Bea! Hur känns det att redan efter tre veckor få fast anställning?  

Självklart känns det superbra, kul och härligt!  Jag har jobbat inom koncernen innan och både jag och de visste vad vi gav oss in på. När jag startade var jag också supertydlig med vad jag ville i min roll. Jag fick så mycket kärlek och ett riktigt fint välkomnande redan på första måndagsmötet. Den känslan var otrolig! 

När vi såg hur snabbt Bea kom in i uppdragen och det förtroende hon skapade hos kunder och medarbetare tvekade vi inte en sekund när det öppnade sig en möjlighet till en fast anställning i koncernen. Tillika gillade vi Bea som person, hon är prestigelös, ansvarstagande och framåtlutad, egenskaper som är väldigt viktiga för oss och som vi alltid har med oss när vi rekryterar” Christine Völcker, Managing Director, Vizeum 

På vilket sätt kom du i kontakt med Insight Competence?  

Maria kontaktade mig på Linkedin för drygt 2 år sen då hon tyckte jag hade en bra profil och rätt erfarenhet. Vi sågs efter det och klickade superbra! Sen tog det lite tid innan vi hittade rätt timing. 

Hur kan andra inspireras av din framgång och hur skall man agera och tänka på ett nytt jobb/ny tjänst?

Jag tror det är detsamma överallt oavsett om man är helt ny eller bara bytt tjänst, att vara
väldigt open minded. Tänk att allt är kul och välkomna alla nya (som gamla) kontakter. Strunta i allt vad gäller internpolitik och vad titlar heter och våga kasta dig in i alla nya kunder och relationer med härlig inställning! Jag har fått så mycket härliga komplimanger just vad gäller den biten, att jag har kastat mig in i allt och ser möjligheter istället för problem. Jag tror att det är nyckeln till det mesta!

Vill du bli konsult hos oss? Se alla våra lediga jobb och läs mer om mediepoolen här .

Fler nyheter

Så fick Bea Nilsson fast anställning efter tre veckor

Så skriver du ett riktigt bra cv när du ska söka jobb

Personlighetstester vid rekrytering- En het potatis och en branschdelare