Söker du jobb eller uppdrag?

Att söka jobb kräver oftast tid, engagemang och tålamod. Oavsett om du aktivt söker jobb eller om du än så länge endast går i tankar om att det börjar bli dags för nästa steg kan du behöva en sparringpartner. Vi på Insight Competence kan de branscher vi rekryterar inom och är proffs på att matcha ihop rätt person med rätt arbetsgivare. Vi får in nya uppdrag hela tiden så låt oss ses över en kaffe för en första kontakt. Vi värderar våra kandidater högt!

Vår ambition är att varje person som träffar oss ska ha fått ut något av mötet. I många fall leder ett möte med oss till att du som kandidat bokas in på en arbetsintervju för ett specifikt jobb. Har vi inte något uppdrag som passar dig just nu så har vi ändå etablerat kontakt till när rätt tjänst väl dyker upp. Vi hjälper dig dessutom med att sortera ut vad du vill göra, vilka dina drivkrafter är och kommer förhoppningsvis med nya idéer.

Är du inne i en rekryteringsprocess med oss kommer du märka att vi är personliga och att vi arbetar med tät återkoppling och transparens. Vi håller en öppen dialog under hela processen och ger dig kontinuerlig feedback.

Det finns inget roligare, tycker vi, än att hjälpa en kandidat till drömjobbet. Maila eller ring oss så bokar vi in ett möte.

Så här säger våra kandidater om oss