Aktuella uppdrag

 • Creative Specialist Schibsted Brand Studio

  Vi söker nu en ny stjärna i vårt team, som kan skapa kreativa affärer tillsammans med våra kunder. Som Creative Specialist initierar och driver du projekt som t.ex sponsorskap för Svenska Hjältar och Rockbjörnen, inspirerar och utvecklar produkter inom t ex Native Advertising och svarar upp mot briefer där våra kunder efterfrågar annat än det traditionella annonsköpet.

  Läs mer

 • Industry Manager FMCG & DVH

  Som Industry Manager för affärsområdet FMCG och DVH (Dagligvaruhandeln) på Schibsted Sales & Inventory har du en nyckelroll för att säkra Schibsteds roll på den svenska mediemarknaden.

  Läs mer

 • Campaign Coordinator

  I rollen som Campaign Coordinator ansvarar du för bokning och kontroll av digitala kampanjer. Du ansvarar också för materialproduktion.

  Läs mer

 • Commercial Planner

  Discovery Networks Sweden är Sveriges näst största kommersiella tv-hus och omfattar Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2,TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Discovery World, Discovery HD Showcase och Animal Planet HD. Discovery Networks Sweden har en veckoräckvidd på drygt 4,2 miljoner tittare linjärt och Dplay är med 1,7... View Article

  Läs mer

 • Mediesäljare

  Flarie söker Mediesäljare Flarie är ett snabbväxande bolag som utvecklar spelplattformen Flarie (iOS / Android), som med stormsteg går mot 1 miljon användare i Sverige. Den primära målgruppen är ung, men det finns många spelare i alla åldrar. I spelet samlar användarna Flarie Coins som de använder för att växla in mot riktiga produkter och... View Article

  Läs mer

 • Konsulter till Mediepoolen

  Nu söker vi fler konsulter till vår Mediepool

  Läs mer