Aktuella uppdrag

 • Senior Marknadsprojektledare

  Vi söker nu en framåtlutad och driven projektledare till vårt marknadsteam. Du kommer att arbeta med några av Sveriges mest populära produktioner; Wahlgrens Värld, Sofias Änglar, Sommaren med släkten, Superstars samt sporthändelser såsom OS, Europa League och Allsvenskan.

  Läs mer

 • Adops

  Vi söker nu en nyfiken och social Adops som vill vara med på vår resa mot att fortsätta bygga marknadens bästa erbjudande inom Online Video!

  Läs mer

 • KAM säljare

  Detta är en säljroll som ställer krav på affärsmannaskap och en vilja att utveckla PlayAd´s affär och relation med såväl kunder som mediebyråer. Du kommer vara ytterst ansvarig för intäkterna och samarbetet på alla plan mot givna kunder.

  Läs mer

 • Creative Specialist Schibsted Brand Studio

  Vi söker nu en ny stjärna i vårt team, som kan skapa kreativa affärer tillsammans med våra kunder. Som Creative Specialist initierar och driver du projekt som t.ex sponsorskap för Svenska Hjältar och Rockbjörnen, inspirerar och utvecklar produkter inom t ex Native Advertising och svarar upp mot briefer där våra kunder efterfrågar annat än det traditionella annonsköpet.

  Läs mer

 • Konsulter till Mediepoolen

  Nu söker vi fler konsulter till vår Mediepool

  Läs mer